korang boleh tak tolong guna google+? canggih kemain kot,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 30, 2012

korang boleh tak tolong guna google+? canggih kemain kot,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

haisy, stress tol aku bebudak kelas aku ni untuk guna GOOGLE+ hey bebudak semua,,, GOOGLE+ ni canggih kot,, lagi canggih daripada FB or TWITTER tu,, confirm,, cer korang tengok kat bawah ni,,

  • kalau korang ada blog and guna yang updated blogger interface (lepas ni yang old tu memang confirm dah akan kena remove,,) macam kekita ni,, kita boleh connect terus dari blogger ke GOOGLE+ then kita boleh la tukar setting so that bila kita click je publish kat entry kita tu,, keluar pop-up window untuk share kat ke GOOGLE+,,



  • pastu kat,, kat page post tu,,, ada dah jugak button share terus,, so,, bila-bila masa boleh share entry mana-mana je kita suka sesuki hatinya,, hehehe.. tak perlu dah nak copy link kat blog,, then paste,, macam kat fb tu,, rugi amat la yang tak guna GOOGLE+ ni,, google dah invent macam2 untuk kita, takkan la nak biarkan je,, haha


  • aku paling suka part tengok notifications dia,, just keluar pop-up window je kat sebelah kanan tu,, so,, tak perlu aku nak tunggu loading page noti dulu macam fb tu,,, tengok yang garisan merah tu,, pop-up window je,, no need to tunggu loading bagai dah,, best!!! best!!!
setakat ni dulu promote tak berbayar aku untuk GOOGLE+,, aku sebenarnya promote sebab GOOGLE+ je takat ni boleh guna sepanjang masa kat ipg ni unlike FB yang kena tunggu pukul 5 petang baru boleh guna,, itu ini block,, grrrr,, so,, guna la GOOGLE+ kalau nak contact dengan ipg students macam aku,, hehe

 Banner

1 comment:

  1. ala....tak reti la nak pakai google+ ni..sob3

    ReplyDelete