kuda pakai lens,, korang hado??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 12, 2012

kuda pakai lens,, korang hado???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

pengumuman!!!!!! aku dikehendaki membawa watak sebagi Black Beauty time language camp kitorang nanti,, sebenarnya aku jadi director,, tapi disebabkan keyakinan diri di paras merbahaya rendahnya,, aku tak kisah mengambil watak kuda yang sepatutnya dipegang oleh the current director,, ala,, jadi kuda kat kepakaran aku dari dulu,, hahaha

time latihan jadi kuda,, seriously aku blurr giler,, kalau angkat tangan ke depan jadi hantu pocong,, kalau merangkak jadi kucing,, bengkokkan tangan pulak jadi tupai,, ada tak idea nak jadi kuda yang berjaya tu macam mana????

lepas puah sudak ko gelakkan aku,, ni la the gorgeous behind the character black beauty,, ahakss!!! sape the gorgeous u,,,, ehemm,, me laa,,, kasi can la aku nak koya sikit,, huh,, yela,, aku the black ugly,, puas hati??? wekkk

can you imagine how my room looks like??? hahaha,, chaos derr,,,,

lampu ni menghilangkan pulak tahi lalat aku,, hahaha


kalau nak gambar cantik macam gambar aku,, sila la amik gambar bawah lampu,, time kasey,,,

ni aku rasa dalam first or second time gitu aku pakai contact lens,,, grey colour,, but honestly,, i prefer my true eyes colour much much more,,, natural beauty is the most beautiful thing ever,,, dah takkan la Allah nak bagi yang tak elok untuk kite kan????

aku dah start senget masa ni sebab susah sangat nak pakai contact lens ni sebenarnya for beginners like me ni,,,

mud serious bile majuk ngan mz,, hahaha,,,




aku menggedik depan kamera,, wakakakaka!!!!!

 Banner

3 comments:

  1. 7 gamba strek tu tok leh tambah lagi??? hadoii!

    ReplyDelete
  2. Salam.

    adeh, macamana nak jadi kuda tu muja,hahaha.

    Camping tu sebenrnya bila? Teringat lak zmn dip bila tgk gambor2 ni,hehehe

    ReplyDelete
  3. nanti ajar saya jadi kuda ye.hhahaha

    ReplyDelete