mencari siapa ain,, sila komen kalau terbaca. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 12, 2012

mencari siapa ain,, sila komen kalau terbaca.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
game untuk kerjaya terbaik korang

selamat pagi korang yang masih gedik dan mempunyai mata yang gedik tak nak lelap walaupun dah lewat,,, muja sebenarnya dalam proses menulis asaimen yang nak dihantar esok,, procrastination is a thief of time,, but,, most of the students love it,, so do i,, hehe,,

ni muja nak tanya,, sapa ain ni,, alahai,, dah 2x datang ajak muja gi blog dye,, tapi,, tak letak link,, adess,, hari tu kalau korang ingat dan perasan,, ada satu entry muja buat khas untuk yang hantu shout ni,, suh pastikan link tu function,, tapi degil,, tetap gak shout tanpa link,, ain ni la contoh yang terbaik,, ain,, kalau anda baca entry ni,, tolong komen k,, muja pun nak lawat blog awak gak,, tapi,, takleh,, awak la,, sape suh tak tinggal link,, wekkk untuk awak,, haha

ni shout ain yang latest,, tengok nama dye,, ain tu,, warna merah kan? yang merah maksudnya still tak jadi link lagi,, takleh nak click,, macam mana muja nak sepah kan blog ain kalau macam ni,, kan?

ni shout ain yang before this,, pun warna merah je nama dia tu,, nampak kan?

yang warna turqoise ni baru betul dah jadi link,, understand? good,,
ps-jangan marah ye ain,, hehe,,

 Banner

6 comments:

  1. fahz pun nak cari siapa ain.selalu ziarah blog fahz.tapi tak leh wat kunjungan balas sbb dia tak letak url kat nick dia..siapakah gerangannya ek.rajin dia bw..tapi takde link.. :(

    ReplyDelete
  2. Muja nk marah ain tu sebenarnye.. Hahaha

    ReplyDelete
  3. singgah sini, singgah blog sy jugak tau. sy nyer link ni : http://afasz.blogspot.com.

    hehe kan senang.

    ReplyDelete
  4. @Fahz laa,,, ingat kan kat blog muja je,, perasan tol haku,, hek3

    ReplyDelete
  5. @Mukmin (MZ) jgn nak ngade,, bile masa orang marah,,, huh :@

    ReplyDelete