menyesal aku tak lawat page,, haish,,, camne aku tarik follower yer?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 08, 2012

menyesal aku tak lawat page,, haish,,, camne aku tarik follower yer??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

hye korang,, entry kedua untuk hari ni,, jap lagi nak gi makan, balik asrama, amik baucer buku dengan kamera, nak gi beli buku,, hehe,, menyesal lak aku tak guna fanpage aku kalau guna facebook,, wat letey je korang like fanpage aku tu,, kih3,, tapi,, nasib baik hari ni,, kat noti tu tertulis berita pasal benda yang berlaku kat page,, aku pun terlawat la page aku tu,,,

page aku dah jadi timeline??????? geramnya!!!!!!!!!!!!!!!! dah nasib,, nak wat camne,, eh,, hujan,, sukanya aku ,,, :D sengih lebar-lebar kalau hujan,, cakap alhamdulillah,,, hehe

nape aku cakap menyesal? sebab aku terlepas pandang pertanyaan kak yusniza ni,, baca yer,,,

see??? ish,, apa la aku ni,, kak,, sorry sangat tak perasan mesej akak ni,, ok,, ni entry khas untuk akak k,, err,, entry untuk korang di lain hari la pulak k,, :D

rasa bangga dan happy + excited kemain cikit bila ada yang sudi tanya muja macam mana nak tarik follower,, adess,,, malu tak tau nak dikata,, kuang3,,, akak,, muja direct akak ke blogging tips yang muja dah buat k
  • Buat ga dengan hadiah yang menarik
  • CARA WAT BANNER YANG MENARIK PESERTA - kalau akak nak buat ga,, buat banner yang menarik,, ni antara tips buat banner.
  • CARA BERNIAGA ONLINE - kalau ikut tips ni,, insya ALLAH berjaya
  • CARA BUAT STICKY POST- kalau akak nak buat ga,, buat sticky post untuk entry tu,, supaya kekalkan page pertama dalam blog akak :D
  • CARA DAPATKAN PAGEVIEWS BANYAK DALAM SATU MASA - yang ni sangat la penting,, insya ALLAH lebey ramai akan view blog akak,,,
  • CARA KURANGKAN BERAT BLOG- blog tak leh berat kalau nak orang suka masuk blog kita,,
  • CARA PRINT SCREEN - ni pun tak kurang penting di masa-masa tertentu,, :D
  • SENARAI LAMAN PING BLOG - cer promote kat page dorang ni,, insya ALLAH berbaloi,,
  • SENARAI GROUP BLOGGER- share kat group blogger ni,, insya ALLAH,, ramai yang akan follow blog akak
  • sebagai tambahan,, akan join la segments organised by blogger banyak-banyak,, tambah-tambah kalau peserta dia ramai,,, beriban nanti follow blog akak,,
  • ga pun boleh gak akak nak join,,,,, mana tau dapat hadiah,, hek3,, yang penting,, ukhuwah antara blogger terjalin la nanti,, :D
sape nak berukhuwah dengan kak yusniza,, singgah k,, ada banyak telekung yang best2,,, untuk adik-adik kecik kita pun ada gak :D
FACEBOOK KAK YUSNIZA
BLOG TELEKUNGNAJWA

tak nak join ke,, RM5000 tu,, click banner kat bawah cepat k dan know a lot of thing there :D
 Banner

6 comments:

  1. Bukan sebagai teacher english, malah blog pun mj mengajar, beri tepukan sebelah tgn kepadanya... Hahaha joke only...

    ReplyDelete
  2. @Mukmin (MZ) wekkk,, mz jelez amat ngn mj yang cute,, :P

    ReplyDelete
  3. Thanks a lot Mujahidah..serious..banyak betul tips & banyak yg akak cam blurrrr..LIKE 1000x...

    Nanti boleh tanya2 lagi kan??
    TQlah share ilmu, moga Allah shj yg dpt membalasnya..

    ReplyDelete
  4. kena buat semua yg Mujahidah kasik tu...hopefully ada masa..thanks a lot dikkk..thanks..rasa nk share blog adik ni...nanti ye..

    ReplyDelete
  5. SalamMujahidah,

    Cara nk buat sticky post tu xde dik? Click tp kosong..ajar le kt sini...

    ReplyDelete
  6. Salam dikkkk,

    Cara buat sticky post & Cara wat banner menaril peserta x dpt ..bila click kosong je...helpppp!! TQTQ

    ReplyDelete