my blog is shoutbox free - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 16, 2012

my blog is shoutbox free

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

hari ni shoutbox aku buat hal,, aku click view blog,, keluar blog aku kejap then bertukar kelur shoutbox untuk satu page,, apadaaaaaaaaaaa,,,, kejadah pulak la shoutbox tu,,,, hmmm masalah blog aku ke,, masalah shoutbox tu??? i have no answer either,,, so,, dengan sepantas kilatnya aku telah membuang shoutbox tu,, hehehe,,, best kan jadi aku,, follow je hati aku suruh ape,,, lalalala

so,, now,, my blog is shoutbox free,,, freeeeeeeeee from shoutbox!!!!!!!!!! yeayyyyyy!!! tak de la tughik (pekak telinga dalam bahasa kelate) telinga aku dengan shouts korang semua,, kan3??? so,,, for those yang nak tinggal jejak,, sila tinggal kat comment,,,, lagi efektif sebenarnya,, kalau kat comment link blog korang tu permanent,, unlike shoutbox,,, kejap je orang lain overtake korang punye link,, then,, puff,,, korang punya link yang penuh susah payah korang letak hilang,,, you should be sakit hati with that,, mm,,, rasanya hanis zalikha ngan maria elena pun tak de shoutbox kat blog dorang,,, ahaks,, belagak femes is allowed in our own blog,, prohibited in other people's blog ke.. remember,, :D

ok laa,, sebenarnya aku adalah latihan drama King Lear,, tetapi,, biasala kalau dah nama orang melayu,, kalau  punctual orang jepun la pulak namanya kan,, so aku beronline la kejap kat library ni,,, huh,, menyesal giler tak bawak laptop tadi,, grrrr,,,, =@

ps- baru lepas makan bubur ayam knorr
 Banner

1 comment:

  1. jejak sini.. hope sudi balas =D

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/

    ReplyDelete