pesta sukan rakyat: aku artis rupanya,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 29, 2012

pesta sukan rakyat: aku artis rupanya,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

ok,, korang jangan jemu ye baca pasal pesta sukan rakyat ni,,, korang dah baca lom yang previously tu??? ok,, clich HERE FOR PART 1 and HERE FOR PART 2,,, hehe,, best wooo,,, for this entry pulak aku nak tunjuk betapa retis nya aku,, ahakss!!!!

bukti,,,, mula-mula aku gi dekat bebudak ni,, then aku offer la nak amik gambar,, buat bajet-bajet mesra so aku dokong la sorang budak tuu,, berat tau,, tapi aku bolayan je,, aku sengih gak,, hehe

bahana berpura-pura ajak,, sapa nak dukung???? terus berlumba-lumba nak aku dokong doran,, tengok budak laku baju hijau tu,, merayu-rayu lagi,, ngeh3,, aku suh dia sabar,, hehe


ok,, sampai la giliran budak tu,, huh,, gatai tol nak aku dokong dia,, keh3,,, siap peace lagi tu,,, hehe


budak cute ni pulak anak kepada pengusaha cafe kitorang,, salu sombong je manjang,, mentang-mentang la aku bawak kamera hari ni terus baik ye,, haha,, abang dia yang pernah gi faris petra dulu kejap dah terbang gi jerman,,, aku jela yang tersekat kat kelantan lagi,, aiyoyoooo,,,


time dukung yang ni plak,, energy memang di tahap critical dah,, aku gagahkan jugak demi bebudak ni,, hehe,, nasib baik tak jatuh budak tu kan,, huhuu,, selamat,, kalau tak,, menjawab aku ngan mak budak tu,,


expressions yang tak tau la nak cakap betapa excitednya dia,, huhuuu


ni expressions mcam mana plak dah,, nasib baik la aku bakal guru bebudak sekolah rendah,, kena start blaja buat baik ngan dorang ni,, kalau tak,, naya aku,, hehe

ps- still emo.

 Banner

3 comments:

  1. hohohoho...ramai betul nak bergambar n kena dukung ngan artis sorang ni.

    ReplyDelete
  2. haruslah kena tunjuk baik ngn budak2. kang kena buli kang. takpasal2 kan. hahaha. jap nk tny, muja duk kat maktab KB kt PC tu ke?

    ReplyDelete