pesta sukan rakyat- gelagat gila-gila yang bukan la gila sangat - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 29, 2012

pesta sukan rakyat- gelagat gila-gila yang bukan la gila sangat

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

mula-mula nak tunjuk stage dulu,, biasa la,,, benda typical untuk satu-satu majlis memang la kena ada stage,, kalau tak de,, tak kan la nak expect vvip bersila atas rumput kat padang kot,, oppss,, lupa lak ada gak kan pemimpin kita yang sanggup,, pemimpin yang berakal jela,, bukan yang macam aku ni,, tak berakal sangat,, mmmm,, emo di situ,, kih3, ok,, lupakan


astaka kagum budi jadi stage untuk setiap pesta yang berjalan kat padang,, typical,, tapi,,, astaka ni best,, time hujan hari tu, astaka ni la jadi tempat berteduh,, yela,, padang ipg ni antar yang terbaik kat kelantan,, red warrior pun pernah main kat padang kitorang ni tau,, bangga and riak di situ,, hek3,,, di sini gak aku cakap2 dengan orang tu,,,, hari ni gaduh lagi disebabkan benda yang tak penting langsum,, dah pesan tak nak cakap pasal benda tu,, nak cakap jugak,, camni la jadinya,, huh!




kecik-kecik pesta ni ,, hadiah bersusun,, nafsu memberontak nak hadiah,, ciss,, kalah main ketingting@dekcok dalam dialek klate nye,, hehe,,, bestnya kalau menang,, waaaaaaa!!!!!!


untung la diye,, tak yah join games,, kena buat tampal-tampal for batu seremban je to tesl 3 punye students,, hari nak berpesta baru nak tampal-tampal ye,, ape ni,, alamak,,, hahaha,, mentang-mentang la bukan kelas aku yang kena,, suka-suki je aku nih,, ngeh3!!! :P

the most favourite part dalam pesta sukan rakyat,, senam seni,, haha,,, kali ni kelainan yang kita ada adalah senam seni nila,, salu buat aerobic je,,, kali ni senam seni,, peerrrrgghhh,, best!!!!! letey terjelir-jelir aku menari benda nih,, nampak je mudah rupanya,, sekali lagi aku judge a dance by its dancers,, ahaha,, bila kena buat sendiri baru tau,, korang pun kena cuba tau,, :D





second favorite part of the pesta,,, terompah gajah,,, hahaha,, kelas aku menang,, itu yang penting,, lalalala



saat-saat kemenangan,, haha,, bahij sengih sampai ke telinga kot,,, lalalala


buat wau sobek,,, perghh,, nasib baik la aku tak masuk benda ni,, susah kot,,,


dapat hadiah di atas sebab betul jawab bila ditanya berapa buah yang diperlukan untuk main haji,, adakah soklan itu sangat senang atau aku yang sangat bijak bila dapat jawab?? mmm,,,



benda ni la yang aku putar time nak pilih hadiah,,, cute kan? hehe


time pengarah sampai,, bersilat,, hehe,,
thats all,, sorry caption pendek2 je,, diserang tak de mood.

 Banner

No comments:

Post a Comment