promote blog kat tibi,, wah,, aku ni kemain dah,, kih3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 26, 2012

promote blog kat tibi,, wah,, aku ni kemain dah,, kih3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

tadi aku blogwalking,, then jumpa la ENTRY INI tertulis the wordk 'tivi' kat blog intan berlian,, wah,, apa lagi,, aku lagi aku cepat-cepat la bukak,, fee pulak tu,, apa lagi,, secara secepat kilat aku bukak,, then tengok syarat dia,, hehe,, mudah je,,,

BLOG ZAMZARINA ZAMBRI..
pengacara rancangan APA KATA WANITA.,, dalam rancangan ni ada segmen ADA IT.. kat segmen ni la blog kita akan dipromote kalau terpilih,, best kan???

korang anta email kat sqina@yahoo.com
dalam entry tu korang tulis je apa-apa yang berkaitan dengan blog korang,, nak idea?? nih idea die

  • nama blog
  • kategori blog korang,, personal ke,, parenting ke,, travelling ke,, hape-hape jela,,
  • then korang gitau la harapan korang dengan permohonanan ni,,,
  • kalau ada rezeki insya Allah ada
jangan la malu-malu k,, tak de hal la mencuba benda baru,, tak salah pun,, bukan kena bayar pun kan,, free on charge je kalau dah rezeki korang,,,

ps- ak suka mencuba,, walaupun harapan untuk berjaya sangat amat tipis :D

 Banner

6 comments:

  1. muja try la anto.. mana tau dpt..hihii

    jap g dtg blog akak semula tau... akak tunjuk contoh emel sekali.. :-) biar semua org lbh paham bila tgk contoh..hihi

    tp kol 3 nanti br publish la.. skrg br nak karang,...hehee

    ReplyDelete
  2. Muja, sokmo gitu muja ni, hahaha, english novel pun ada faedahnya..ce share tajuk2 or penulis yg muja salu baca boleh? Dengan penerbit skali.

    Lana biasanya baca James Patterson je.hehe, sebb lana minat genre yg dia tulis.

    ReplyDelete
  3. erh..macam best plak yg promote kt tv ni, sapa tak mau.hehe. muja dah emelkan ke?hehe. Asa nak cuba :)

    ReplyDelete
  4. blog pun bleh promote kat TV.. dasyat la...

    ReplyDelete
  5. @IntaNBerliaN dah anta pun,, kih3,, walaupun mcam tau je memg tak leh :(

    ReplyDelete