sad story by mz yang ngek,, baca kalau korang tengah stress :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, April 10, 2012

sad story by mz yang ngek,, baca kalau korang tengah stress :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

mz memberanikan dirinya untuk menyatakan hasratnya untuk berkenalan dengan mj,, mz memulakan perbualannya menggunakan hp bold4nya dengan menghantar mesej ke hp lampu suluh milik mj.

mz- hai,, boleh berkenalan
mj- sorry.. saya dah berpunya.. sila cari orang lain
mz- ye ke... ok,,, :'(

lalu mz pun berjalan dengan perlahan di dalam hujan gerimis,,,, dia pulang dengan hati yang hampa tanpa menoleh ke kanan dan kiri.... :( tamat... sad story by MZ

mj- sila sambung!!!!!!!!!!!!!! (diktator gitu,, kih3)

grrrrr..... mz pun marah kerana tidak dapat memiliki mj. mz telah berubah menjadi hulk dan menggigit klcc kerana begitu kecewa... air matanya berlinangan ke sungai klang menjadikan air di sungai masin...

mj- pastu mj kawin ngan sape? (curious giler sape nak jadi hubby dia,, awww,,, gatal,, hahaha)

mz- mj membatalkan perkahwinannya.. kerana sakit jantung, apabila doktor membedahnya, didapati ada banyak bentuk luv yang banyak dari mz..... rupa-rupanya doktor baru tahu, penyakit mj ialah angau tahap kritikal,,, mz pun dapat tahu, malangnya kenduri di majlis perkahwinan mj telah disediakan. mz tidak dapat melawat mj di hospital. dia harus menikmati hidangan makanan dahulu

mj- dah ko sukela aku mati??????!!!!!

mz- sakit jantung sebab banyak luv tak mati,,, :) best tak cite aku berbanding cite korea ko tu????

mj- dorang hensem,,, :D

 Banner

1 comment:

  1. Aq lagi suke cite hindi.. Wekk. Hahaha... Kal ho naa ho lg best... Mz ntah pape je... Kah3..

    ReplyDelete