sapekah berjubah dan berkopiah putih itu??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 06, 2012

sapekah berjubah dan berkopiah putih itu???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini 


sumber google

hari ni aku aku nak cerita pasal benda yang berlaku semalam,,, ish,, napela aku tak tulis je semalam ek? ni yang aku benci amat ni,, salu je aku rasa macam nak tulis tapi tak ingat bila dah depan laptop,,,, haishhh,, sapa ada ubat rawat nyanyuk ni,, hehehe,,, ok,, sambung cerita,,,

aku gi kb dengan prebet sapu makjah dalam kul 1630.,, eh,, prebet sapu mak jah best wooo,,, ada ekon,, prebet ko hado???? korang kire la sendiri kul bape yer,,, then,, aku sampai kb dalam kul 1700,, then,, naik bas,, eh,,, bas ni ala-ala oven panas dye,, ada aircond tapi,, macam alat pemanas,, grrr,,, ni yang aku nak marah ni,, hish,,, tak de usaha ke nak upgrade... grrr,,,, tapi nyenyak jugak aku tido dalam lautan peluh,, dalam tidur pun boleh aku mengeluh tetiba,, agak-agak pompuan yang dok tepi aku tu cakap aku gilo tak? hek hek hek,,,

sampai je depan balas polis selising tu,, aku turun ikut pintu depan,, eh,, aku nampak ada lelaki berjubah putih, berkopiah putih, err,, tak de gigi keluar dari bas dari pintu belakang,,, cross jalan sam0-samo,, romantik gitu kan? hek3,, eh,, wait,, mz macam tu ke time dia berjubah,, he3,,, pastu,, sampai je seberang,, dengan penuh tiba-tibanya,, lelaki misteri itu,, eh,, nick name mz mystery man dulu,, he3,, menegur aku

LM- mujahidah. anak doktor wani
MJ- ye,,, (alamak,, tak de gigi la dia ni)
LM- ngaji mano loni
MJ- IPGKKB kat PC
LM- oo,,,

then aku tak ingat dah,, hehe

 Banner
sapa lak dah bloggerwanita ni????

2 comments: