says.my dan buffered earning konon-konon kot,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 05, 2012

says.my dan buffered earning konon-konon kot,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang,, pernah tak korang baca entry yang aku tak puas hati dengan SAYS.MY?? tak pernah,,?? ok,, sebelum continue reading,, CLICK HERE dulu,, baca dan faham,, dah? ok,, aku sambung cerita,, aku rasa aku dah tau penyebab benda tau bila aku tengok kat page SAYS.MY ada tercatat benda kat bawah ni,, ooo,, baru aku ngerti,,,


rupa-rupanya account preferences jugak buatkan kita terpilih atau tidak dalam mengiklankan something-something tu,, so,,,, sila la chek k,, dan update sentiasa macam kita update survey kat MR NUFFNANG la jugak kot,,, haissh,, ngade-ngade taik kuda nye ha,, eh,, diorang nak bagi duit kat kita,, haha,, syo syorry,, :D

gambar kat bawah ni antara ads yang aku tak terpilih untuk iklankan,,,
tengok kotak merah tu?? haaa,, jadi SAYS.MY ni ada ala-ala be la jugak,,, tapi,,, bukan be sangat,, ala-ala je,,, hehe.. Aku tak tau betul ke tak sebenarnya,, haha,, tapi,,, aku rasa benda ni dah jadi salah satu faktor la jugak kot,, sorry kalau aku salah faham,,, :D

yang nak belajar kat uk CLICK HERE
yang nak tengok filem best latest CLICK HERE

nak peluang jadi blogger bertuah,, click gambar bawah ni k :D
 Banner

1 comment: