sebaris dah buat kita kufur,, kalau banyak?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 05, 2012

sebaris dah buat kita kufur,, kalau banyak??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry wajib baca kalau korang peminat bruno mars yang masih lagi sedar agama kita berlainan dengan agama dia,, dia tu ikut dye la,, tapi kita ni!!! kita sekadar boleh suka,, bukan memuja,, dah kita kena alert dengan lagu,, oo,, aku ingat lagi umi pernah pesan ala-ala macam ni

"kak, jangey nyanyi lagu hindustey,, kito tok tau dyo oyak gapo daley lagu tu"
translate
"kak, jangan nyanyi lagu hindustan.. kita tak tau dia cakap apa dalam lagu tu,,"


yang paling obvious sekali,, melodi yang sangat best,, cepat je melekat dalam kepala hotak aku ni adalah lagu yang dalam citer kuch-kuch hota hai tu,, yang part dia puja patung tu,, yang om jey om jey tu,, korang mesti tau,, aku tau korang tu sama je macam aku kan?? gila hindustan kan??? so,, jom kita betulkan yang salah,, kalau kita tau dah lagu ni menyebabkan kekufuran silala mengucapa 2 kalimah syahadah balik dengan hati penuh tulus ikhlas mengakui kesalahan k :D

PS- bruno mars ni,, atheis ke???

 Banner
dah sapa plak nak bagi RM5000 kat blogger ni?????

3 comments:

  1. Betul betul, mula mula layan lagu ni syok jea. tak sangka pulak lirik dia mcm ni.

    ReplyDelete
  2. tak minat bruno mars..
    nak suka boleh tapi jgn taksub sgt..bahaya

    ReplyDelete
  3. Jd skrg ko taw kn om shanti om...

    ReplyDelete