sorry buat arieff aiman - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 26, 2012

sorry buat arieff aiman

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

hari ni aku notice budak kelas aku ramai yang bad mood,, huuhuu,,, tak termasuk aku la,, confirm,, aku bad mood time marah kat mz je,, kih4,, dia ni bad mood,, dia tu bad mood,, maybe it is the time for bad mood of the month kot,, and aku yang tak berapa nak ada common sense ni telah buat seorang kawan aku sakit hati ngan aku,,,

sorry arieff aiman sebab buat ko terkejut time main game kat cafe,, seriously tak tercapai akalku ko nak marah macam tu sekali,, aku mintak maaf k,, tak sengaja,, seriously,, i was just joking,, tak de niat nak buat ko hot camtu weh,,, aku tak sengaja,, ko tak pernah macam tu,,, terkezut gak la ko belah camtu je tadi,, sorry,,, syanim dah marah aku,, so,, anggap la aku dah kena marah k,, sorry,, aku tak ganggu ko lagi dah lepas ni,, so dont worry k,,,

sorry,,, :'(



 Banner

3 comments:

  1. Salam. muja,maaf komen kat sini. help me please :)
    muja ad cdgn bku pa yg hrus dibeli,time pesta buku ti? buku yg muja suka baca?

    http://lianapm.blogspot.com/2012/04/buku-apa-yang-harus-dibelicadangan.html

    ReplyDelete
  2. @Mukmin (MZ) wekkk,, biala,, kwan aku,, dah baik pun,, haha

    ReplyDelete