a special picture from a special person - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 16, 2012

a special picture from a special person

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

aku dan mz mojo,, who is mz mojo,, READ IT HERE.


cantik tak gambar kat atas tu? hehe,, al kisahnya semalam aku joging joging joging korang tolong la sambung sampai ke sejuta joging tu,, then aku gi la siram pokok,, then,, bajet nak jalan walaupun langit dah macam kehitaman macam aku,, errr,, tapi aku jalan jugak,, nak cooling down la konon lepas lari 2km,,, pastu,,, hujan bagaikan tak de belas kasihan walau sebesar kuman untuk aku,, turunnya bertalu2,, then,, si mz pun terus anta gambar kat atas tu,, sweet je kan,,

lebey kurang la aku masa jaga mz mojo,, dah nampak macam kuning je daun dia,, mananya aku tak risau,, memang patut la sebab aku tinggalkan dia tanpa air dalam 3 hari kot,, hari ni pulak,, aku berjaya menghasut classmates aku gi jenguk dorang punya masing-masing,, alhamdulillah, :D

ps- harap2 aku berpeluang lawat mz mojo dengan mz in few years time,, hek3,,, gelak gedik amat :D

 Banner
nah blog duit,, kih3

2 comments:

  1. ingatkan sapa la mz mojo n mz tu.hahaha..pokok rupanya.kesian dia lama tak mandi.

    ReplyDelete