stop searching for mr right! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 06, 2012

stop searching for mr right!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini 

entry ke berapa ek nih??? aku harap tak de yang boring nampak nama aku manjang kat dashboard tu k,, hek3,,, well,,, aku share pun untuk korang jugak kan,, :D

aku sebenarnya tulis entry ni sambil nak promote page DOODLE DAKWAH,, haa,, kat sini baaanyak sangat doodle yang Islamik untuk korang dorang dan kitorang,, best wooo..eh,, tak lah,, aku tak dibayar pun untuk promote,, tapi macam biasa,, perkara baik ni patut disebarkan,, ye dak???

nah doodle couple untuk korang dari DOODLE DAKWAH,,, :D

Follow islam...

"When you stop searching for a PRINCE and make Allah the KING of your heart, He will help you complete your 'fairytale'...."

SOURCE

OK,, jangan baca je,, sila apply k muja,, and to you alz too,, :D

bloggerwanita yang hots.
 Banner

3 comments: