syaitan kena stroke??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 08, 2012

syaitan kena stroke???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini 

semalam aku dalam perjalanan di kb,, mz tanya..

mz- muja, hari-hari ko baca AL-QURAN tak
mj- dulu. hehe
mz- (lebey kurang) aku just nak ringankan beban ko di akhirat kelak. benda lain kita boleh buat. nak luang masa sikit baca AL-QURAN tak boleh. aku just bagi tahu benda yang betul
mj- insya ALLAH aku start balik.

pengajaran.. berapa jam aku online? berapa jam aku bersolek nak gi kelas? berapa jam aku dalam toilet buat buat benda-benda ruji? berapa jam aku luang masa tengok cter korea? berapa jam aku tidur? berapa jam aku makan combined? then aku tak leh ke luang kejap baca QURAN...???  mukjizat Nabi Muhammad SAW yang terbesar tu,, petunjuk untuk sekalian umat manusia,, mukjizat yang digodek manusia dari barat untuk kebaikan mereka yang telah kita sia-siakan dengan teruknya,,, kata-kata ALLAH SWT... ya ALLAH,, sesungguhnya aku telah lalai...

then hari ni,, aku jumpa gambar menarik,, bertajuk,,, syaitan kata jangan sebarkan. tak penting langsung,,,


SOURCE

aku pun  terus terpikir yang mz cakap kat aku semalam,, mesti saat aku baca QURAN yang jarang-jarang tu,,, syaitan keliling aku jadi macam kat atas kan?

No comments:

Post a Comment