tak bahagia sangat ke dok kat malaysia? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 06, 2012

tak bahagia sangat ke dok kat malaysia?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini

hye korang,,, tengok tibi tak???? yang iklan astro awani tu,,, pasal malaysia sebagai negara ke 51 paling bahagia di dunia,, perghh,, aku secepat kilat google pasal benda ni,,, sepantas bullet train di tokyo gitu lorrhh,,, then,, aku jumpa la yang kosmo online punya artikel. baca yer,,,

NEW YORK – Malaysia diiktiraf sebagai negara ke-51 paling gembira di dunia berdasarkan kaji selidik terbaru oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB).

hah,, amik la,, hahaha,, korang rasa ranking ke 51 tu ranking yang baik ke buruk??? mmm bagi aku sangat buruk kot,, tapi kan,, aku nak gak tau bagaimana survey dan kajian orang us ni buat nak determine kebahagiaan rakyat malaysia,, aku tak de dapat pape survery bertanyakan aku bahagia ke tak dok kat malaysia,,, yang pasti,, aku sangat gembira!!! :D

VIVAnews - Berbagai permasalahan, mulai dari krisis ekonomi, bencana alam dan perang, ternyata tidak membuat rakyat Indonesia kehilangan kebahagiaan mereka. Menurut studi terbaru oleh Ipsos Global, orang Indonesia adalah yang paling bahagia di dunia.

bila tengok keputusan negara paling bahagia kat dunia ni,,

INDONESIA????

o mey,,, seriously,, bukanlah aku nak racis ke hape,, tapi,, boleh tak aku tak nak cayakan survey ni???? ish,,, tak tau la orang lain,, tapi,, bagi aku,, aku tak rasa la nak amik berat sangat pasal survey yang ni,, (maybe jugak aku takleh terima kenyataan negara kita dok kat ranking rendah, haha) korang macam mana?? percaya ke,,,??? logik ke??? kalah bola pun merusuh kemain,,, adess,, sorry,,, tertulis jugak kat sini,, hahaa,,, so,, the conclusion is,, in my eyes,,, malaysia is the happiest country for human to live in,,, yang kedua pulak india,,

 Banner
lawat bloggerwanita,,, mana la tau korang blogger bertuah mcam,, err,, aku la,, hahaha

No comments:

Post a Comment