tanda mim kena berhenti dalam yasin - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, April 01, 2012

tanda mim kena berhenti dalam yasin

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. menangi samsung galaxy note kat sini :D

jumpa dalam facebook,, dan berusaha untuk sebarkan,, korang tolongla sebarkan sekali ye,, tolong,, merayu ni,,, meminta dalam senyuman :D

PERINGATAN : Perhatikan ayat 76 Surah YASIN ni ...

TANDA MESTI BERHENTI..

ni baru satu pembetulan,, tu pun dalam surah Yasin,, surah yang dah selalu kita baca,,, surah lain nya macam mana yer? bergurulah,, belajar tanpa guru ibarat belajar bergurukan syaitan yang direjam,, diajarnya ilmu sesat,, maukah kita??? 

ps- hmm,, terlalu banyak rasanya nak diceritakan di blog picisan aku ni,,, nak share pasal tajwid la plak,, ok tak? :D

No comments:

Post a Comment