untungla hanis zalikha,,, mud: jelez - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, April 12, 2012

untungla hanis zalikha,,, mud: jelez

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
game untuk kerjaya terbaik korang

dah siap assignment,, tapi ada satu lagi benda,, lampirang,, malas betul la bab nak print screen ni,, grrr,, marah ni,, kih3,, then,, tergerak lak hati aku nak check MR NUFFNANG,, cess,, be aku dapat 4 sen je,, aku pelik sebenarnya sebab ads be tu,, tak pernah keluar lagi kat blog aku,, heran amat deh,,, alamak,,bukan ini yang aku hendak cakapkan sebenarnya,, hek3

yang sebenarnya aku nak cakap pasal
JELESNYE AKU DENGAN MANUSIA JELITA BERNAMA HANIS ZALIKHA THE GORGEOUS NI,, amboi,, macam over je mek ja oi.. yela,, sape tak jelez,, aku bukak MR CHURPIE,, then aku tengok gambar kat bawah ni,,

campaign image
CLICK TO KNOW BETTER
Go mad scrolling through over 300 of your favourite international and local brands!

You could be sitting in your office or at home, sending across your favourite outfit over the net to your girl friends for a 'yay' or 'nay' no matter the distance. You can place an order and have it delivered in hours. It's hassle free, because it's all online!

Expensive? Definitely not. No matter your style or price range, Zalora has something for you.

Go on, check it out.


grrr,, disebabkan iklan MR CHURPIE tu gambar die kecik,, aku tak cam sebenarnya pompuan mana la ni,, ingatkan aweks cn sebelah rumah anuar zain,, rupanya,, GRRRR,, the hot HANIS ZALIKHA,, uurrrghhh!!!! geram amat ni,, bile la nak dapat chance jadi model @ jurucakap product macam dye,, ngeh2,, hey,, dalam mimpi pun jadila tau,, uwaaaaaa!!!!!!

ps- HANIS ZALIKHA ni shopping addict rupanya,, keh3

korang rasala kan,, bloggerwanita ni obses shopping tak???
 Banner

2 comments: