VOTE 'NO' SEKARANG UNTUK SAUDARA SEISLAM KITA DI NEW ZEALAND!!! TOLONG,, I AM BEGGING YOU,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, April 06, 2012

VOTE 'NO' SEKARANG UNTUK SAUDARA SEISLAM KITA DI NEW ZEALAND!!! TOLONG,, I AM BEGGING YOU,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
menangi ipad 2 di sini 

masya ALLAH,, kalau betul la pengharaman pemakaian tudung di new zealand akan dilancarkan dengan keputusan survey ini,, ke mana saudara muslimah kita mau pergi,,, kenapa sampai begini sekali susahnya untuk kita hidup dengan cara kita di dunia ini,, inilah saatnya kita berganding bahu,, mempertahankan hak kita,,

aku ingatkan bila aku click no,, aku akan lihat hasil menyebelahi kita,, tapi ternyata tidak,, di manakan saudara semuslim aku ni??? kenapa dorang yang mendahului,,,
tak takut ke kita tengok result yang macam ni????????!!!!! tolong!!!!

tolonglah buka hati kita untuk tolong saudara seIslam kita di new zealand sana,,, jangan nak malas sangat,, just tick kat bahagian 'no' ye,, moga usaha kecik kita menghasilkan benda yang besar untuk dunia Islam kita,,
CLICK HERE TO VOTE

 Banner

1 comment:

  1. kalau tak salah, poll ni time 2009 lg.. ada info kat FB.. dh lama camne.. No = 41% dan Yes = 59%.. kalau x salah, ada kat page yg relate to Ustaz Azhar Idrus

    ReplyDelete