wah,,, google updated blogger interface best!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, April 25, 2012

wah,,, google updated blogger interface best!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

korang,,, korang dah ada google+ tak,,, kalau tak de,, gi buat sekarang sebab dia sangat amat la best nye,, kih3,, belum cuba belum tau,, CLICK HERE then create account korang k
kalau korang nak gunakan google+ dengan sebaik-baiknya,, kraong kena tukar kepada updated blogger interface,, jauh lagi canggih la daripada yang lama,, kacang lupakan kulit di situ,, kih3
bila korang dah tukar,, korang click kat gear,,, then click CONNECT TO GOOGLE+
Gear icon
nampak tak yang no 4 tu,, ha,, kat situ la korang click,, kelebihannya adalah,, bila korang click je publish,, akan keluar pop up window,, untuk share terus blog korang ke google+,, best kan?? so,, dont hesitate,, try it now!!! :D

korang boleh tau cara guna yang updated blogger interface kat SINI.
korang boleh tau lebih lanjut pasal share post kat google+ kat SINI.

jangan sia-siakan usaha pihak google k,, kih3,, aku jatuh hati dengan new blogger interface dan google+,, yahoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
 Banner

2 comments:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
  2. lagi suka interface lama.tak bese lagi ngan yang baru ni.pening pale

    ReplyDelete