walaupun terpaksa, wajib tetap wajib. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, April 02, 2012

walaupun terpaksa, wajib tetap wajib.

15 comments:

  1. yup.. sy sndiri pegang kpercayaan yg ikhlas itu bleh dpupuk..

    ReplyDelete
  2. mula-mula terpaksa, lama-lama suka la kan kan kan hehe

    ReplyDelete
  3. :-) Betul tu. Yg wajib tidak boleh ditinggalkan.

    ReplyDelete
  4. sangat setuju.susah kan bercakap dgn insan yg tak paham konsep ibadah wajib dalam Islam.belum dapat hidayah agaknya.sama2 doakan.

    ReplyDelete
  5. heheheh...betul2 tu.mula-mula memang rasa terpaksa tapi bila dah lama buat,mesti ok nya la.kita kena ingat,kita ni hamba-NYA.mana hamba leh lawan pencipta kan.

    ReplyDelete
  6. @eLLa n aLia muja sendiri pernah rasa trpksa pakai tudung..

    ReplyDelete
  7. @kaishin dah suka,, tapi still kadng2 rasa nak lancar amuk,, haha

    ReplyDelete
  8. @Mukmin (MZ) yer,,, sedng berusaha,, sedaya mungkin :D

    ReplyDelete
  9. @imie fatiema © hidayah dah lama ada rasanya,, atas tuan dye nak follow ke tak hidayah tu,, :)

    ReplyDelete
  10. @muja. nak tanya sikit. baru-baru ni ella ada mood pula join contest.. sebab tu, rasa macam blog ella ni dilambaki entri kontes pula.. tapi tak rajin sangat buat blog lain yang cuma untuk kontes.. ella tengok muja pun banyak gak join contest. muja ada blog lain tak, atau mix semua dalam satu blog? mana lebih baik? mix atau asing?

    ReplyDelete