ada menda alah berdua ni, lengkap lah hidup blogger cam kekita :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 18, 2012

ada menda alah berdua ni, lengkap lah hidup blogger cam kekita :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

cerita ni dah lama,, tapi bila aku jenguk PAGE INI,, aku teringat pulak yang aku tak cerita lagi pasal benda ni kat blog aku yang tak berapa aku sayang ni,, kalau sayang pun sikit jelah,,,, so,, hope korang enjoy!!! :D

sebenarnya aku just nak cerita pasal tibi kat umah aku rosak,,, huh,, tension woo,, dah lau golongan keakuan ni jarang-jarang kot nak dapat peluang dapat tengok tibi,, then astro lagi,, memang kalau balik rumah,, time ni la aku terbongkang depan tibi,, antara aku ngan TIVI ada pulak laptop,,, fuuuhh,, lega macam baru lepas melabur,, hahaha,,, memang lega and happy sangat kalau tangan dok ligat kat atas keyboard,, mata tengok skrin laptop, tapi telinga dok dengan upin ngan ipin kat TB,, perrgghhh,,, kenikmatan tak terhingga,, tambah-tambah lagi kalau handset dok kat tepi laptop,, mesej2 mz,, hahaa

then,,, kenikmatan itu bagaikan diragut dengan kekejamannya apabila TV rosak!!!! grrrr!!!!!

tak tau la nape,, kuar cahaya warna merah je,,, pastu gambar tak kuar,, nak kata tutup ngan remote,, tak de maknanya,, remote memang tak leh bertahan lama kat umah aku ni,, semua jahanam dalam seminggu je,, tu pun kira dah banyak punya baik nasib kalau tak,,,, that day dapat,, that day rosak,,, naya naya,,, grrr,,, pastu macam mana aku nak tengok citer TOTALLY SPIES and DETECTIVE CONAN???

then,, balik je dari mana ek,,, um ke,,, ipg ke,, aku dah lupa,, tup tup ada TV baru lega,, slim tv plak,, aduuuss,, best tu,,, sangat,, haha,, tapi,, bila aku tervisit PAGE INI,, terus aku rasa,, alamak,, menyesal tak tunggu dulu sekejap,,, and dapatkan TV YANG INI,,,, uwaaaaaa!!!! canggih kot,, boleh dikatakan smart tivi gitulah,,, wah,, kalau nak skype yang sumayah yang jauh di egypt sana ramai-ramai satu keluarga,, confirm!!! best giler!!!! uwaaaa!!! boleh tak aku mintak TIVI INI satu dengan abah,,,?? hehe,, korang rasa aku dapat TIVI ke dapat pelempang,, adesss,,, risiko risiko,, tapi,, korang yang rasa nak tukar tivi,, memang patut sangat korang pilih TIVI INI,, kih3,, macam jadi tukang promote tak sedar diri je haku ni,, err,,, kbai,

ps- esok dah nak masuk hutan,, do pray for my success,, pray jugak so that i can take a lot of pictures to be uploaded in my blog,, jangan mengharap ada muka aku,,, muka hitam macam bontot kuali sape nak tengok?? uwaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

 campaign image
tengok lambang twitter, facebook, skype, youtube,, tu yang menggoda sangat tu,,,,, uwaaaa!!!

 Banner

4 comments:

  1. kalau duduk dlm bilik... layan sorang2 tv ni memang best... kalau kat ruang tamu... byk mata yg memandang... hehehehe tak selesa jadinya..

    ReplyDelete
  2. wah.. byknya link.. rajin ltk backlink.. :-)

    ReplyDelete
  3. memang sangat menarik! tapi nak dapatkannya tu bukannya senang.. tapi alangkah best kalau ada kat depan mata kan..hehehe

    ReplyDelete