adakah ini kali pertama - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 05, 2012

adakah ini kali pertama

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D


PICTURE SOURCE

ok, kaitan picture above dengan tajuk entry,,,

ADAKAH INI KALI PERTAMA AKU SHARE A PICTURE FROM GOOGLE+ INSTEAD OF FB?

hehehe,, aku suka google+ jauuuuuh daripada twitter,, tapi masalahnya,, kengkawan aku ni degil,, tak nak guna google+.. maka terpaksala aku mentelaah twitter yang aku tak reti nak guna tu,, hehe,, seriously aku bukan stalker berjaya,, tak reti la nak stalk page orang,, bosan kot,, page aku kot yang salu distalk,, ahaks! kidding,, wekkk

top best friend contest here,, open to all yang ada best friend omey-omey :D

berbalik pada gambar kat atas tu,,, it is kind of real situations happening in our world nowadays kan,,, work work work work,, or can i say,, laptop laptop laptop,, banyak versi jugak boleh terjemah melalui gambar kat atas tu kan,,, ke fb fb fb,,,?? haiyss,,, sampaikan masa untuk family tergadai,, makan pun tak ingat,,, tidur pun mimpikan keje,, keje ni dah jadi hobi baru ke dalam masyarakat kita ni? aku pun heran,, apa yang best sangat dengan aktiviti bekerja ni,, baikla aku gi window shopping kat mana-mana,, lagi best,, ngeh3,,

keje-keje jugak,, ALLAH, Rasulullah, ibu bapa, family, kengkawan jangan wat lupa
keje-keje jugak,, dah cukup ke solat lima waktu kot ye pun khusyuk mengadap keje,,

laptop laptop jugak,, jangan sampai rosak macam aku punya nanti rm700 melayang ko yang susah
laptop laptop jugak,, bak kata abah laptop tu tak leh bawak mati,,,

fb fb jugak,, kawan dalam tu kawan virtual je,, bukan kenal pun,, tak yah nak hooked sangat la,,
fb fb jugak,,, gambar yang tunjuk aurat jangan nak gedik share,, berganda dosanya nanti,,,

dapatkan sponsorship to london here.. everyone has the chance to go to london :D
 Banner

11 comments:

  1. sgt bosan kot klu keja ngadap laptop,blik rumah laptop,smpai tidur pun mimpi laptop..byk lagi menda lain blh buat..

    ReplyDelete
  2. fb and twitter saya dah xde.. kampus.my je yg ade skrg ni.. also blog.. mungkin sampai bile2 saya tak kan padam blog, sebab dia sangat best! hehe

    ReplyDelete
  3. x de twitter pon.hihi..mls bt acc.

    ReplyDelete
  4. tau tak Muja. mengikut kajian kan, orang Malaysia ni antara paling stress sbb budaya kerja tu sangat tak best. dengan OT sume. bg sy la kan, patut budaya kerja ikut western punya etika, habis kerja boleh riadah. orang malaysia, habis keje, tmbh ot balik lmbt. taksuke. nak pindah duk London la camni. tetiba kan. HAHAHA.

    ReplyDelete
  5. @CIK MAY twitter bagi penulis yang mals menulis,, ada had prkataan,, dislike :D

    ReplyDelete