aku dah join heartbeat.my,, korang bila lagi:D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, May 07, 2012

aku dah join heartbeat.my,, korang bila lagi:D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hye korang,, now i want to tell you all about HEARTBEAT.. korang mesti ramai yang dah tau pasal kedai kreativiti ni kan,, bagus2,, cuma aku yang kuno ni tetap nak tulis pasal HEARTBEAT ni,, manala tau ada yang tak tau kan,, hehe,,



korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

sebenarnya aku pun dah lama tau pasal HEARTBEAT ni,, dah daftar lama dah jugak,, tapi disebabkan takut glitterati hilang,, aku pn buang la banner HEARTBEAT tu,, tak salah kan? hehe,, tapi bila aku tengok bloggerz lain,, aik,, ramai yang letak la pulak HEARTBEAT ni,, aku pelik la jugak,, dorang tak kisah ke glitterati tu hilang,, heran jugak aku,, pastu aku amik jalan paaaaaling selamat,, aku tanya NUFFIE,, and dah dapat reply dari NUFFIE,, boleh baca reply dari NUFFIE hot ni  DI SINI,,,

semua orang berpeluang ke london kalau visit here :D 

bila dah tau,, aku gi la balik kat PAGE INI,, adess,, rupa-rupanya password dah menghilang dari memori la pulak,, adess,, so,, aku click forgotten password dengan gaya malu-malu kucingnya,, hehe,, malu bertanya kan sesat jalan,, aku tak nak sesat la yang aku mengaku je aku ni nyanyuk tahap kelima dah,, haha,, tapi tak kisah la kan,, hehe




Refer friends to register:When you refer a friend to join HB!Affiliate as affiliate.
RM2 earned for qualified affiliate.
Self purchase:20% of total purchase amount. Excluded delivery fee.
eg: If you purchase magic mug at RM40, your earning will be RM8.
Referral purchase:15% of total purchase amount.
eg: If your referral purchases magic mug at RM40, your earning will be RM6.
Banner / text link clicks:RM0.04 per genuine click.
Only genuine clicks from unique IP address each day are counted.
Feedback:RM5 for constructive feedback to us.
Testimonial:RM10 for testimonial with photo & at least 300 words on our unique gift giving ideas.
Bonus:Additional bonus will be awarded when total purchase amount of self purchase and referral purchase in a month are as below:-

 more than RM300-additional RM20.00
 more than RM500-additional RM30.00
 more than RM700-additional RM50.00

melihat kepada gambaran di atas,, memang sangat amat la join HEARTBEAT ni menguntungkan,, beli sendiri pun dapat masukkan duit dalam akaun kita,, tak semestinya kena ada yang click je,,, kita boleh tulis and pelbagai lagi,,, baguskan? hehe,,

 Banner

4 comments:

  1. wah, makin bertambah la income..btw NAL pun dah join..

    ReplyDelete
  2. bestnya.. mesti dah banyak tabungan :D

    ReplyDelete
  3. teringin nak masuk.. tapi yang nuffnang ni pun macam tak hidup je.. so bia kan ajela.. haha

    btw, tengs bagi info ni :)

    ReplyDelete
  4. saya dah lama join tapi ciput je ada dalam akaun.hahaha..ntah berapa tahun lagi la baru leh kuar duit dari heartbeat tu.aiyooo

    ReplyDelete