aku pergi dulu - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 19, 2012

aku pergi dulu

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

autopublish pertama

lepas ni semua entry aku akan menjadi entry auto published,, aku copy dari macam-macam sumber,,, serasanya aku dah letak back link sumenya,, kalau tertinggal tu,,, aku mintak maaf k,, and kalau la korang terperasan,,, gitau k,,,, hehe,,, korang sedey tak ni aku tak de,,, alamak,, sangat bajet aku ni,, kih3

sekarang ni aku dok tengok tanah kubur,,, sangat takut,,, watak utama dia dah kufur,,, dah syirik,,, derhaka lagi dengan ibu bapa,,,, then dia meninggal muka terbakar,,, bau busuk,,, sangat sadis,,, :( ya ALLAH,, tetapkanlah keimanan kami semua ya ALLAH,,, jauhkanlah kami dari jalan kekufuran dan kesyirikan..

ps- aku gerak dari rumah kul 6.30 pagi untuk ke ipg,, kena ada kat kem pengkalan chepa kul 8 pagi,, doakan aku,,, selamat pergi selamat kembali,,, seriously,, aku cuak giler,, takuut,,, dah nangis pun,, :'(

 Banner

5 comments:

  1. la..jangan nanges2.. moga allah melindungi muja selalu :)

    ReplyDelete
  2. status : muja happy di kem hari pertama. Haha

    ReplyDelete
  3. moga selamat segalanya ye muja

    ReplyDelete
  4. Salam muja..alah..tak best..muja busy.. huhuhu..

    InsyaAllah..mohon perlindunganNya dari kejadian2 yg tak diingini..

    Busy camna pun, muja jgn lupa lana ek! miss u! >_<

    ReplyDelete