alaa,,,, nape laa aku tak tau pulak,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 17, 2012

alaa,,,, nape laa aku tak tau pulak,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

click click click,,, dapat gi jepun,, how easy it is!!! :D

hari ni it was so very really tiring to me and to all other wataniah members,, hate sangat i-kn0w-who for troubling us,, i asked is about our permission letter a very long time ago and today, then he said he is going to ask for it form mr wan adi,, then,, macam tak de berita dah,,,

then..when i called mr wan adi,, dia cakap had asked adeeb for the name list a long time ago,,, grrr,,, kalau dah malas sangat nak mintak,, gitau la awal-awal,, today is already thursday tau,, grrr,, geram giler kot,,, dah la tension assignments tak siap,,, nak serabut pasal benda yang tak berapa nak perlu,, memang sangat menyakitkan hati,,

apa-apa pun,, tolong doakan keselamatan aku semasa rekrut nanti k,, cuak giler nih,,, :-S

 Banner

9 comments:

  1. Salam muja..memang sokmo gitu kan..time last2 minute, ada je yg dtg nyibuk suh mintk uat macam2..takpe,itulah cbrn seorg pelajar! hiyarkhh! buwehehehe.

    InsyaAllah..pa pun akt muja..mulakan dgn bismillah yep >_< love u!

    ReplyDelete
  2. semoga segala2nya tak ada masalah tuk rekrut tu nanti yer.. :)

    ReplyDelete
  3. wah! join wataniah ni nak berjuang utk negara la ni. bagus sgt tau aktif koku masa belajar. have fun tau. :)

    ReplyDelete
  4. jemputlah join ga akak yer..http://www.akmarwati.com/2012/05/ga-dari-akmarwaticom.html

    udah jangan tensi2.. :)

    ReplyDelete