approved,, yes!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 03, 2012

approved,, yes!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hari ni aku dapat confirmation email dari blogmalaysia.com yang blog aku dah diterima untuk masuk dalam directory dorang,, alhamdulillah,, maksudnya blog aku bukanlah blog plagiarism k,, sebab sebelum diterima blogmalaysia.com akan check dulu,, ini la email yang aku baru dapat,, fresh from the oven,, terus aku kongsi dengan korang,, sila bangga,,

Dear nurmujahidah,

Thank you for submitting your blog to BlogMalaysia.com!

We are pleased to inform you that your blog - nurmujahidah - has been accepted to BlogMalaysia.com directory!


ads

korang pun boleh submit blog korang,, click je kat banner kat atas tu,, then kalau nak dapat featured blog,, korang letak la banner blogmalaysia.com tu,, insya ALLAH,, berjaya satu hari nanti :D

 Banner

6 comments:

  1. err ap fungsinya eh ? sori tk brpa tau bab2 nie :)

    ReplyDelete
  2. nk try gaaaakkk, tp tak tahu nk buat camne..click kat register ek ?? huuuuu...

    Anyway, tahniah syg krn dipilih

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH..
    jemput sertai,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/05/segmen-ungkapan-kelahiran-nal.html

    ReplyDelete
  4. wah!!!!!!! tahniah2..hehehehe..

    P/S : M stand for apa pun sy tak pasti la awak

    ReplyDelete
  5. bagus ni nak bloglist juga kalau lepas..lor henpon tu dah kasik flush ke muja..kesian..member akak pun pnh dulu henpon terjun toilet

    ReplyDelete