awal-awal lagi plan dah hancur,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 06, 2012

awal-awal lagi plan dah hancur,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

rasa macam baru tadi aku post ENTRY INI,, tetiba,, aku turun je bawah,, bagitau umi aku nak gi maybank,, nak create new account kat situ,, terus umi cakap

"HARI NI WESAK DAY,, BANK TAK BUKAK"

see??? betapa kita hanya mampu merancang,, hanya ALLAH menentukan,, tapi dalam kes aku ni,, aku yang nyanyuk macam nenek kebayan,, grrrrrr.. bila aku ni nak betul ye,, asyik senget,, hahaha,,

 Banner

5 comments:

  1. Salam..amboi..sukanya dia jdi org pertama yg komen,hahaha, cam menang tongkat ali power rut lak,ahahahaha.

    Oh, ayat best2 ke?hehehe, alah, kita copy je muja kt mana2..kan skrg dah bnyk..taip quotes je berterabur kuar semua,hahaha. Skrg takda mood nak menulis entry..tu yg asyik post gambor je memanjang.

    #urmm..ni bukan plan hancur ni muja..ni plan lupa nak tgk calendar,kih3.

    ReplyDelete
  2. Hehe sabar2 ^_^

    Tag muja join:


    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/05/blogger-forum-caricybercom.html

    http://thelittlefh.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    ReplyDelete
  3. adoi. ni kes tak tgk kalendar la ni. lain kali alert ok Cikgu Muja. nk2 kite ni dlm masyarakat berbilang kaum. maka kita harus alert dgn cuti perayaan kaum2 lain. dari itu, gagasan 1Malaysia yang dilaung2 kan oleh kerajaan dapatlah diperkasakan.

    over tak komen ni? hehe.

    ReplyDelete
  4. @NIZAM : dgn kalendar islam ko alert x?

    ReplyDelete