beli barang baru,, yang murah pun tak pe :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 03, 2012

beli barang baru,, yang murah pun tak pe :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D 

selepas peristiwa hp masuk lobang jamban tadi,,, aku dah beli yang baru,, nokia yang harga RM78,, turunkan jadi rm75,, ngeh3,, aku memang jenis kedekut kalau nak beli gadget ni,, aku pilih yang paling murah je,, kena dengan ekonomi aku yang tak berapa nak berada ni,,,

apa kata aku berusaha kumpul duit dengan ads yang aku share ni,, termasuklah NUFFIE, SAYSIE, CHURPIE, and BLINIE,, aku nekad ni,, tapi,, mesti bertahun lagi la kalau nak merasa benda ni kan,, keh3,, sadis amat la aku nih,,, aku jugak harap korang akan salu lawat page BLOGGERWANITA.. jadikan top referrer dorang k,, hehe,,, kalau cashout dorang ni,, aku akan letak kat akaun bank islam and takkan sentuh duit tu,, boleh ke,,

nak beli nokia,, tapi mz tak bagi,,, grrrr,,, tapi tadi beli nokia jugak,, hehe

wah,, angan-angan tinggi tol aku nih,, tapi kalau korang sudi tolong aku,, do click k ads kat blog aku ni,, sambil korang tolong aku, korang dapat ilmu baru and dapat tengok promotions going on in malaysia,, isn't that great? hehe,, ok,, manis amat ayat time memujuk korang mengclick kan? ngeh3,, but,, it is the truth kan?  ti korang dah click,,, korang boleh je comment mana-mana entry,, bagitau la aku,, ti aku click balik ads kat blog korang,, tapi jangan la sampai spam link kat blog aku ni,, confirm aku delete,, hehe,,

korang boleh mula tolong aku dengan CLICK HERE to help those mothers who are willing to risk their lives for their children and CLICK HERE to know more about yourselves,. that is all, tq for those who are willing to help me :D

 Banner

No comments:

Post a Comment