belum berpictorial yet.

5/11/2012

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

siang tadi dalam kul 3 setengah or suku gitu aku selamat sampai ke ipg,, despite feeling happy sebab seksa dan derita dengan persediaan nak gi sekolah menengah sains machang for our language camp tu,, rasa jugak sedey sikit sebab on this last day baru la cakap sikit dengan bebudak,, almaklum la,, aku as one of module managers,, tak de group,, sebab kitorang committee yang urus overall activities,, sedey jugak bila pikey,, jelez pun ada,, banyak pulak tu,, hehe,, tapi ok gak,, tak payah nak pikey camne la nak kasi markah bebudak tu tinggi and menang,, haha,, dah la kena ajar dorang berlakon lagi,, padan muka (ayat cliche back up hati yang sedey,, lalala)

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

aku tak rasa lagi nak upload gambar kitorang kat sana,, seriously gambar aku memang sikit amat,, camera aku tak dok ngan aku,, aku buat sumbangan untuk digunakan oleh documentation committee,, dorang kan kena amik gambar bagai,, so aku bagi je,, tak de masalah,, bisa aja,, tapi sekali lagi sedey sebab of course la gambar aku just kalau ada rezeki terselit situ sikit sini cikit,, tu pun kire nasib baik la jugak,, hehe.. so,, nantikan gelagat bebudak sains machang nanti ye,, jarang kot boleh hang out lepak-lepak dengan bebudak bijak ni,, sbp la katekan,, hehe,, i miss my school,, sekolah menengah sains tengku muhammad faris petra,, sebijik la sekolah aku dengan smach ni,, hek3,, architect yang sama and tuler kot,, ngeh4,, wait haa,,,

 Banner

You Might Also Like

2 click here, you comment, you are awesome

  1. hahahaha...kira orait ler jugak tu ada gambar sikit2..hehehhe :P

    ReplyDelete

FOLLOWERS

SUKA BELI SINI

PENAFIAN

Segala maklumat yang disampaikan di blog ini adalah daripada pandangan peribadi penulis. Penulis tidak bertanggungjawab atas sebarang kesalahan oleh orang lain yang menggunakan maklumat daripada blog ini. Sekian.