bukan competitor dia,, so tak pela,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, May 07, 2012

bukan competitor dia,, so tak pela,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hye korang,, hari tu aku ada anta ticket regarding HEARTBEAT,, boleh ke tak aku letak HEARTBEAT kat blog,, then baru hari ni dapat reply dari NUFFIE,, check it out,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

Hi Nurmujahidah,

Thank you for writing in. Heartbeat.com is not listed as our competitor, so be rest assured that your Glitterati status would not be affected. :)

Cheers,
Darren Low
Community Executive 

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.
semua orang berpeluang ke london kalau visit here :D


nak daftar click kat gambar k :D

so,, kalau korang nak guna HEARTBEAT.,, bila-bila masa korang boleh,, tak de hal,, hehe, tu je nak citer,, chow :D
 Banner

3 comments: