check comment je happy,, alahai,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 13, 2012

check comment je happy,, alahai,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hari ni aku menang lagi,,, ngeh3.. baca ENTRY GA INI,, then baca komen kat bawah tu ye,, tapi amaran,, sila jangan jelez,, hahaa,, tak caya muja menang??? ok,, korang boleh check DI SINI,, wekk,, sapa suh tak caya,, hehe,, sila ucap tahniah kat muja cepat-cepat tau,,,

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

ala,,, benci la,,, mesti korang ada yang tertunggu-tunggu result my first ga kan,,, sorry kengkawan,, sebab muja gi rekrut sebulan,, saat ga sepatutnya tamat,,, muja tak de kat umah or kat ipg,, tapi nun jauh kat sungai durian, kuala krai,, doakan keselamatan muja k,, and sabar la menunggu,, :D

 Banner

5 comments:

  1. Salam..alah..comeyl je muja ni..hahaha, tahniah muja.. :)

    Sebulan kat sg durian?waduh sih, ngapain lama gitu. Rekrut pa muja?

    ReplyDelete
  2. tahniah muja.. apa2 pun, jaga diri baik2 nun di sana k

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. bestnyer menang hadiah kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. bestnya dia... slalu dapat comment !.. hehe

    ReplyDelete
  5. wah! tahniah muja! :)

    takpe2.. pasal GA tu, yang lain sabar menunggu.. hehehe.. semoga selamat sentiasa ya..

    ReplyDelete