ciri-ciri suami pilihan - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 06, 2012

ciri-ciri suami pilihan

10 comments:

  1. terima seadanye je la muja senang..ekeke..nobody perfect..

    ReplyDelete
  2. semoga kita semua dpt lelaki yg dpt membimbing kita ke syurga..amin...^.^

    ReplyDelete
  3. tambah ag...penyayang..hehehe

    ReplyDelete
  4. hehehehe suke semua ciri tu :)

    ReplyDelete
  5. Aq x suke prinsip ko...... Nk ikut ape yg ko nak.... G la cipta robot sendiri mek......

    ReplyDelete
  6. Muja...lana rasa bowink sangat skang..help me..

    ReplyDelete
  7. nk tny. yang first sedap mata memandang tu. sedap camne tu agak2? tu kena ikut taste masing2. tapi kalo sume nak sesedap mata macam Aaron Aziz habislah lelaki kat Malaysia ni. hehe.

    :p

    ReplyDelete
  8. yang paling penting solat 5 waktu dan bertanggungjawab kerana nak menjadi seorang suami ni bukanlah perkara mudah

    ReplyDelete
  9. terima seadaanya.kalau bab politik,saya ngan si dia memang sehaluan.hohoho

    ReplyDelete
  10. saya suka laki yang mampu berkongsi dan membantah kalau saya salah.. then pujuk balik dengan cara yang best and romantik.. ahaa

    ReplyDelete