dapat hadiah lagi,, haish,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 11, 2012

dapat hadiah lagi,, haish,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D


hadiah yang bakal sampai di rumah aku,, ngeh3
korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

few days ago ada la somebody special tu comment kat entry ga BAWALBIRU ONLINE,, datang gitau aku menang ga,, perghh,, dah lama tak merasa menang ga,, seriously,, so aku tersangatlah happy nya,, dah banyak sangat menang ga,, adess,, riak di situ,, ngeh3,,,

semua orang berpeluang ke london kalau visit here :D

aku sebenarnya nak pilih pattern lain tapi dah sold out,, so aku amik brown colour yang memang totally not my colour actually,, but no harm trying something new kan,, so aku decide amik je yang dalam gambar tu,, cantik la jugak,, KOT,, hehe,,, fyi,, this tudung will be my first printed bawal,, so really excited to put it on,, hehe,,

ps- hadiah yang dah sampai kat umah hari tu pun tak sempat nak bukak lagi,, dah dapat hadiah baru,, ngeh3

 Banner

3 comments:

  1. wah...bestnya dapat hadiah!! tahniah muja..saya tak pernah dapat pape lagi ni..hahaha

    ReplyDelete
  2. wow..muja lagi untung dapat hadiah.tahniah

    ReplyDelete