dia just nak kita happy je,,, jom support dia k :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 17, 2012

dia just nak kita happy je,,, jom support dia k :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

hari ni banyak entry pasal ads je kan,, tak pe kan? sebab aku addicted sangat untuk tulis entry,, tapi seriously aku tak de idea,, hehe,, korang baca jela k,, and kalau baik hati klik la gambar kat bawah ni,,, bagi  20 sen untuk aku,, hehe,,, web tu menarik kot,, so,, berbaloi je kalau korang click pun,, tak de hal,,, :D

What is the ONE thing that made you happy today?  profile image

CADBURY ni bagi tugas yang sangat tak mencabar untuk kekita,, so,, tak de susah sangat pun,,, korang click je DI SINI,, then korang buat yang dorang mintak tu,, ala,, sangat mudah sebenarnya,,, k :D

the sentence below is what i wrote:
i am going to have my first recrutit tomorrow,, i am very excited seriously!!! do pray for my success :D

so,, apa happy moments korang,,,? CLICK HERE and expresskannya k :D

 Banner

2 comments: