entry semasa language camp: away for a while - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 08, 2012

entry semasa language camp: away for a while

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

aku boleh konklusikan aku takleh hidup kot kalau tak blogging sehari,, so aku tulis express entry la hari ni,, hehe.. sekarang berjalan activity recycle hero,, nanti aku tunjuk gambar,,

lepas ni nak makan,, malam ni aku jadi the horse, black beauty,,, aku kat sains machang sampai khamis,, those yang nak sarung lengan tu,, be patient jap k,, t aku balik aku uruskan,, stok sampai hari ahad ni,, aku akan pos sendiri untuk korang :D

 Banner

4 comments:

  1. nak blog setiap masa pun boleh.. hehe.

    ReplyDelete
  2. language camp??sempena apa?enjoy la ye

    ReplyDelete
  3. dasyatnya

    sampai takleh hidup kalau tak berblogging..hehehehehe

    ReplyDelete
  4. Membosankan. Hahahah. Padan muka, (y)

    ReplyDelete