faizal@mr killer, nape awak jadi hacker? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 05, 2012

faizal@mr killer, nape awak jadi hacker?

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D



few days ago,, aku ada bukak google+ aku,, then aku ada buat status

macam mana nak tag people guna google+ ni? lepas tag orang yang kena tag tu akan tau tak? ke macam blogger je,, tag,, tapi tak tau,, hmmm

pastu kak nisa greenpanda ada la bagitau kat comment yang kalau kita nak tag kena letak tanda '+' then nama orang yang kita nak tag tu,, aku say tq,,, bila aku online lagi sekali,,, tibe-tibe aku tengok kak nisagreenpanda comment lebey kurang nak cakap dia benci la kat google+ ni,, kat last sekali dia tulis faizal@mr killer,,, aisshhhh,, aku dah feel something must be wrong somewhere,, then aku just said ok akak,, pastu dia marah,, dia cakap,, kan dah tulis faizal@mr killer,, aku pening gajah dah time tu,,,

post aku yang seterusnya yang ni pulak

saya tido dlu ye dunia,, :D

then dia comment lagi,, lebih kurang macam ni.. tidolah,, jangan dok buang masa,, bla bla bla,, aku pun heran,, aku tak de kaco dia pun,, aku pun without hesitation pergi comment kat blog akak nisa greenpanda and bagitau la yang maybe ada orang hack account dya,, aku kesian sebenarnya,, akak nisa greenpanda tu baik kemain kot,, kalau pun akak nisa nak nasihat,, tak mungkinla kan nak guna ayat macam tu,, haisyyy,, no no no,, i dont think so,,,

semua orang berpeluang ke london dengan samsung :D

bila aku check all,, aku tengok ada gak si faizal@mr killer tu post lebey kurang macam ni

aku harapkan kiamat yang datang,, tapi muncul pulak google+ ni

aku pun tak tau la napa mamat tu benci sangat kat google+,,, nape tak dia benci fb, twitter, and others,, pelik,, memang sesangat pelik,, haisyyy,, tapi,, semalam kak nisa dah comment bagitahu yang semua benda tu bukan kak nisa yang tulis,, and dia dah tukar password,, mm,, bagus la tu,, bahaya tol la,, aku pun nak buat password barula setiap bulan,,, ok,, chow dulu,, nak buat password baru ni,, daa,,,

jangan lepaskan peluang join top best friend contest,, masyuk gile hadiahnya,,

 Banner

4 comments:

  1. twitter n fb je aktif.. google plus wlupun ada, tpi xtau guna.. hehe

    ReplyDelete
  2. takpnah amek tau pasal google+. cukup la dgn fb. malas nak bersosial network dah.

    ReplyDelete
  3. @eLLa n aLia aish,, sebagai blogger memang kena ada google+ ni,, menarik tertarik tol benda ni,, :D

    ReplyDelete