first time sambut hari guru as a teacher :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 16, 2012

first time sambut hari guru as a teacher :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

published at 12.01 am, 16 may 2012

kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

aku kan bakal jadi guru,,, teacher is guru,, you know la kan murid-murid,, bagus,, and,, aku rasa nak bangga -bangga la ngan korang bahawa tomorrow is teachers' day,, haha,,, happynya jadi guru ni kan,, ada hari khas untuk sambut hari guru,, takde kan yang nak cakap hari guru ni haram disambut macam hari ibu tu kan? bagus,, selamat la hari aku,, ngeh3,,


SOURCE

thank you sangat kat apit sudi buat doodle sempena golongan muja ni,, so sweet of you la apit,, hehe,, suka-suka-suka!!!!

benda atas belakang yang jarang didapati di dunia :D

dulu sebelum aku masuk ipg,, adala sorang cikgu aku ni,, dia tanya nape nak jadi cikgu,, aku cakap la sebab nak dapat hadiah time hari guru,, dia pun reply,, hadiah pen sebatang?? nak wat gapo,,,, aduuss,,,, menusuk hatiku dengan teruknya,,, terus terlintas di benak ku,,, dia pun seorang guru,, and kalau macam ni la persepsi dia terhadap profesion yang dia pernah duduki satu ketika dulu (sekarang berpolitik), jadi selama ni dia ikhlas ke mengajar aku???? ikhlas ke pengorbanannya??? ke duit semata-mata yang menjadi punca,, ALLAHU a'lam,,,, moga dia sedar,, dia juga pernah jadi guru,, alamak,, patut entry hepy2,, dah jadi entry emo la pulak,,, hehe

40% Off 2D1N @ Best Comfort Residental Hotel.. woww!!! :D

boleh tak ti aku dah jadi guru or MISS MUJA,, aku nak wajibkan students aku bagi hadiah kat aku,,, sweet sebijik pun jadi la,,, hehehe,, aku suka sangat terima hadiah,, tambah-tambah kalau hadiah dari mz yang tak berapa nak hensem tu,,, hehe,, gedik amat di situ,,, kih3,, students!!! beli sweet banyak-banyak untuk i tau,, i suka kumpul wrappers dia,, letak dalam photo album,, pastu tulis sapa yang bagi,,, aku pernah buat masa aku simpan hadiah yang hidayat bagi,, sume la aku simpan,, tapi bila dia cakap camtu kat aku dengan raisah yang fitnah aku macam-macam tu,, aku dah buang sume nya,, kecuali tshirt,, sayang kot nak buang,, lawa,, hahahaha,,, sdey gak mengenangkan cards yang aku koyak-koyak sampai lumat dulu,, baru la aku buang,, kih3,, sorry ye hidayat,, aku emo,, macam biasa la,, buat then menyesal is the real me :P

OPI Express Manicure. bersinar banar la kuku anda :D

dah kenal bloggerwanita yang hot lom???? visit jangan tak visit :D
 Banner

7 comments:

  1. SELAMAT HARI GURU NURMUJAHIDAH. :-)

    ReplyDelete
  2. selamat hari cekgu muja..hihi

    ReplyDelete
  3. selamat hari guru..

    entry awak yang best dan sempoi menunjukkan betapa bestnye awak sebagai cikgu..

    :)

    ReplyDelete
  4. sayangnya hadiah dikoyak2kan.. huhu
    selamat hari guru.. dah lambat 4 hari lah..

    ReplyDelete