handphoneku,,, selamat tinggal,, isk3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 03, 2012

handphoneku,,, selamat tinggal,, isk3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
1000 token untuk beli ipad . click here :D

perhatian semua yang mengenali diri ,, dengan ni aku mengisythiharkan handphone biru kesayanganku telah menziarah jamban baru sekejap tadi dah secara tidak berapa nak sengajanya telah tercepelup masuk ke dalam lubang jamban,,, aku telah cuba menyelamatkan,, malangnya usahaku tidak membuahkan hasil,,

aku pun tak tau lagi bila nak beli hp baru,, so,, mz jangan rindu aku sangat,, ti aku kumpul duit beli yang baru,, yang the exact look sama 2 bijik seperti yang sebelum ni,, then kita boleh mesej-mesej lagi sampai lebam k,, jangan rindu aku sangat,, bia aku je rindu kat ko,, ngeh3,, gatal amat di situ ye,, that's all,, tq

 Banner

5 comments:

  1. kalau mai boleh menangis airmata darah. dah la nak dapat 1 phone pun berhempas pulas.huhuhu

    ReplyDelete
  2. 'the exact look sama 2 bijik seperti yang sebelum ni'
    yang 2 bijik tue pun masuk jamban jgak ka??hehe

    ReplyDelete
  3. hp lmpu suluh x yah nangis la... Hahahaha

    ReplyDelete
  4. @Mukmin (MZ) yang lampu suluh tu la yang aku mcj ngan ko hari2,, tau tak???

    ReplyDelete
  5. @myself yang kedua ni tak nak dah bawak masuk jamban,, hehe

    ReplyDelete