JANGAN BIARKAN BENDA NI KELUAR DI SAAT ORANG CLICK - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, May 12, 2012

JANGAN BIARKAN BENDA NI KELUAR DI SAAT ORANG CLICK

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

JANGAN BIARKAN BENDA NI KELUAR DI SAAT ORANG CLICK NAMA KORANG!


hari ni aku view la ENTRY INI,, untuk reply komen2 bernas dari kengkawan bloggers kita ni,, nampaknya ada yang sangat-sangat terharu dengan ENTRY INI sampaikan 3 komen berbeza diberikan,, tq sangat,, so nampak macam banyak je orang komen padahalnya orang yang sama,, tq sangat,, muja terharu,, isk3.. :')

aku pun click la nama dorang yang dah sudi comment kat blog aku tu,, yela,, orang berbudi kita berbahasa,, hajat di hatinya nak comment back,, tanda appreciation,, kalau tak komen pun,, tambah pageview dorang pun kira ok la kan,, tapi bila click nama AZRINA,, then keluar la benda yang kat atas tu,, nampak tak tu? haa,,, profile not available,, ish,, dah tu macam mana nak view blog dia,, mmmm.. so,, kalau korang nak orang yang korang komen blog dia tu visit blog korang,,,

please la,, letak link blog korang tu k,, barulah senang,, orang nak gi blog korang kat profile korang k,, orang lain yang rasa nak blogwalking pun ada,, manalah tau rezeki korang ada yang terclick nama korang,, tapi  tup tup benda kat atas tu keluar,, tak ke rugii,,,, :D

tu je nak gitau dalam entry ni,, so,, aku nak masukkan jugak entry ni dalam BLOGGING TIPS aku,, hehe,, chow!! :D

3 comments:

  1. huhuhu.. betul kata muja tu... sy ada jumpa blog macam ni gak.... tak dpt nak buat kunjung balas...

    ReplyDelete
  2. hehe, lg satu bila mai nak follow back org yg follow mai , then takde link dia...sedih2....

    ReplyDelete
  3. Btul tu..tp ada gak bligger yg deactivate da..tu yg sush tu sebb x dpt bc en3 yg osem..huhu
    t click la blog saya
    http://lensamerah.blogspot.com

    Tq..:)

    ReplyDelete