Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

728x90

la,, benda ni pun boleh buat glitterati hilang???

Nurmujahidah Ismail | 5/04/2012 | 7Comments |
ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hari ni aku dah berjaya anta ticket kat NUFFIE,, yela,, yang pasal status glitterati hilang tanpa ketahuan sebab tu,, aku tak hantar panjang sangat pun surat cinta tu,, sedang-sedang je,, sekadar bertanya sebab musabab,,, aku seriously tak tau kenapa,, takkan la sebab banner bloggerwanita.com tu hilang glitterati kot,,,



what is wrong,,?? yang tu la aku tertanya-tanya sangat amat bila dah 2x glitterati hilang,,, haisyyy,,, rupa-rupanya,, lepas dapat reply by NUFFIE,, penyebab kejadian ni adalah,, aku tak delete blog bloggers' events kat NUFFIE yang aku dah delete few days ago,,, aku rasa macam merugikan je aku join ga guna blog tu,, sebab tu aku delete je,, hehe,, sorry NUFFIE,, manalah aku tau benda tu pun akan affect glitterati,, hehe


Hi Nurmujahidah

Thank you for writing in. Your membership was affected because our crawlers failed to crawl one of your blogs registered under the same Blog Manager,http://eventsbybloggers.blogspot.com, as it has been removed. In order to solve this issue, kindly delete the blog you wish to be removed from your Blog Manager and you should receive your Glitterati status within 7 days.

Cheers,
Thara Sofian
Blogger Relations

Nuffnang Sdn Bhd

www.nuffnang.com.my



so,, before korang delete blog mana-mana,, korang delete dulu dekat NUFFIE ke advie ke,, ok? jangan dilupa,, macam aku,, hahaa

 Banner

7 comments:

  1. dlu aku ilank glitteri psl advertlets... huhu

    ReplyDelete
  2. oh, ini pun bleh gak ke? nsib baik ella ada 1 je blog..

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang saya tak faham apa tu gliteri..hehehe

    ReplyDelete
  4. lahh , nasib baik boleh dapatkan balik..:D

    ReplyDelete
  5. oh..begitu..

    eh..masuk bloglist lg?tq.. ;) nnt CM letak blog muja kat bloglist CM plak.. ;) love to read.. ;)

    ReplyDelete

jot down your opinions here.. thank you for reading :)