lang camp: yang ada aku je,, hehe - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 11, 2012

lang camp: yang ada aku je,, hehe

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D
cita-cita aku bila aku jadi ibu,, haha,, check it out here k,, :D

betapa besar pengorbanan aku untuk language camp ni,, haha,, hanya ini gambar yang terselit gambar aku dalam kamera aku sendiri tau,,, tapi dalam kamera orang lain banyak je lagi,, ngeh3,, aku bagi documentation committee guna kamera aku time ni,, tapi aku tak tukar la pulak setting untuk amik gambar dalam speed,, dan banyak gambar kabur dan hudus dan memalukan je aku nak upload,, so,,, gambar-gambar kat bawah yang jugak hudus and tah pape ni dah kira terpilih la,, keh3,,,


mula-mula naik bas di ipg lagi dah amik gambar ngan yad@camp commander without smile ni,, kalau la bebudak tu tau yad yang sebenarnya macam mana,, seriously dorang akan kenyit-kenyit mata je kat yad ni,, ngeh3


yang ni pulak gedik nak masuk blog aku,, dia hensem,, barang kali mau mencari awek baru,, ok,, available lagi,, kalau nak mintak no hp pun no hal,, boleh aja,, mintak kat comment ye,, hehe


aku mimi and ain,, biasalah,, hantu kamera ketiga-tiganya,, pantang kitorang hanyalah pantang tengok kamera,, kih3


aku and alang,, alamak,, ternampak gak jerawat,, tak kisah la,, hahaha


aku bajet tolong budak time pendaftaran,, yelah,, aku dah la tak jadi group facilitator,, sedey gak tau,,


bajet jadi yb,, cita-cita tu,, jangan memain,, haha


suasana hari kedua kalau tak silap,, huh,, tengok kabur tu,, ok,, aku dah set setting permanent,, speed!


time-time bosan menjengah aku cari mirah yang pegang kamera aku,, suh dia snap,, hehe


see how different the previous yad and this above yad????? hahaha


aku mimi and ada,, anothere pantang tengok kamera,, lalala


ni trademark kitorang la,, sebab bebudak kena buat aksi ni lepas bunyi wisel,, meniup wisel menjadi hobi yad sepanjang language camp,, letey telinga aku mendengar,, ggrrrrr,,, :@

cerita lebey lanjut akan datang,, kul 10am ada test for language descritions,, so,, pleeez sangat,, doakan aku,, bantu dalam assignment ni tau,, hehe

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

edited: tambah gambar kengkawan tag,, yang terpilih sahaja,, ngeh3!!!

















 Banner

7 comments:

  1. rindu plak aktivity cam ni time study

    ReplyDelete
  2. Salam muja! :)

    Dari raut muka, semua memang layak jadi cikgu,ahahahaha.

    Alah..muja ni, salu merendah diri, ckp gmbr tak cantiklah, bla bla bla..muja dah cukup manis la.. :)

    ReplyDelete
  3. Bakal cikgu yek akak nie????akak waktu masuk ipg lepasan spm kew stpm????akak chumel mesti hati baik kan....

    ReplyDelete
  4. Salam..

    muja..pa?muja ckp lmbt lgi nak jdi romantika org tua? tak sbr leteww,muehehehe :p

    #Muja, muja skrg cuti sem ka?

    ReplyDelete
  5. teacher muja ! ;)
    rindu kat teacher..

    ReplyDelete
  6. owh..ni bakal2 cikgu la ni?good luck dear :)

    ReplyDelete