language camp: gelagat ntah pape dan menggila - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 16, 2012

language camp: gelagat ntah pape dan menggila

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

macam biasa,, sampai je kena prepare the hall dulu,, kalau ikutkan aku,, tunggu je bebudak tu datang,, baru kitorang start susun kerusi ni,, confirm2 dah budak-budak naif tu yang tolong,, hehe,, aku ni bab ragging,, it is my favourite actually,, it hurts to keep it deep in my heart,, hahaha


banner ENGLISH LANGUAGE CAMP kitorang,,, designed by azizi and the gang,,, canggih kan,, bercahaya pengetua smach (kiri) and our respected director (right)... bukan senang nak came up with such banner ok,, maklumlah,,, lecturer kitorang bukan yang main terima je yang kitorang buat,, yang ni nak tukar,, yang tu nak change,, fenin kepala ni,,, tapi,, alhamdulillah,, it turned out well at last.


our days have become more and more advanced,,, so,, banner yang previous tu banner kitorang hanged kat luar je,,, apalah sangat banner atas plastik tu,, yang kat dalam ni lagi canggih kot,, kan3,,, so,,, banner kat atas ni kitorang flashed je,,,, senang,, tak payah nak tukar-tukar time nak pasang lagu,,, nk tunjuk instant score,,, edit kat lappy flash je,, senang,, manusia makin pemalas, harap maklum


2 female miss chairpersons throughout language camp,, kiri kesh and kanan mimi,,, happening gile our language camp caused by the two of them,, alaa only in this picture la yang dorang nampak bertamadun sikit sebab dalam baju kurung,, you should watch them handling the programme in trousers and tshirt,,, immediately they will change into something else.. lagi senang faham makhluk lain,, ngeh3


bebudak makan cempedak,,, makan cempedak di padang golf,, hey bebudak,, nak mintak kiss lettew,, wekkk. the first touching meeting between facilitators and the participants.. should i call them students,, no no no,, we are also freshies,,, students lagi k,, not yet old,, so,,, kitorang facilitator,,, dorang participants,, understand???? touching tol time ni,, nak suh bebudak to open their mouths in the first meeting was so very terribly hard,,, you should try yourselves than you will know,,, huh,,, terlepas gak ngauman aku kat bebudak yang tak nak bercakap,, padan muka!


memperkenalkan. model surat khabar tak berapa hensem sedunia!!!!!!!! my favourite moment,, time sume orang sibuk dok bungkus budak untuk jadi recycle hero. lepas first meeting bebudak dah mula hyper,, nasib baik laa,, kalau tak nak kena selam dalam kolam la jawabnya,,, aku sebenarnya kecian ngan bebudak yang jadi gagak hitam ni,, tapi tula kan,,, it is part of our life to do sacrifices,,, so,, accept them with open hearts k budak-budak,,,


dorang ni tak pernah main treasure hunt ke?? hahaha,, puas hati aku tengok menyungguh benar dorang ni,, aku tulis klu and buat benda ni,, tu yang bangga sangat tu,, hehe


bebudak yan bajet garang sepanjang language camp,, kalau la bebudak tu tau nature dorang ni yang sebenar,, huuhuuu,,, ada sorang budak ni tulis kat reflection form mintak yad (kanan) senyum.. yad gi papa kat lcd,,, panggil budak tu naik pentas,, nangis budak tu disebabkan ketakutan dan keseraman yang tak tertanggung,,, then,, yad pun peluk dia then smiled,, so sweet of yad,, yad ni memang sweet,, cakap pun guna nama,, alahai,, menyesal tak bocorkan rahsia yad kat bebudak tu,, kih3


ni la rupa dewan yang jadi destinasi dan port utama kitorang during language camp,,, jasamu dikenang k dewan besar,, kesian kat ko,, takleh gerak-gerak,, kalau tak aku bawak balik buat kenang-kenangan :D

ps- gambar aku satu pun tarak. hampeh!

 Banner

6 comments:

  1. Dh pandai nk ade scandal..... Hahahaha.... Bom ko nnti...

    ReplyDelete
  2. @Mukmin (MZ) aku dah buat entry untuk gambar yang ada aku,, hehe,,

    ReplyDelete
  3. dah lama tak join camp2 macam ni :)

    ReplyDelete