language camp : karipap masuk dalam laptop - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 15, 2012

language camp : karipap masuk dalam laptop

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D


sebab aku sangat bosan time the facilitators dok uruskan bebudak tu,, aku belek la newspaper,, seriously jarang gila kot aku baca benda ni,, aku biasanya tau current news from blog copy paste tu je,,, tq for those bloggers yang suka copy paste cerita and gossips best for me to enrich my knowledge,,, :D

korang dan kawan korang cantik? join top best friend now :D

aku nampak la gambar kat atas tu,,, wahhh!!! makanan pun jual kat internet,,,, ko hado??? mesti rumit nak uruskan kalau jual makanan kan,, yela,, rosak ke,, basi ke,, haisyyy,,, tapi ada la tu cara yang kita tak tau kan,, pengawet ke hape,, so,, jangan ragu-ragu k,, :D
 Banner

5 comments:

  1. hohohoh...skang internet la medium paling orang pakai.senang & market pon besar.satu dunia guna tenet.

    ReplyDelete
  2. baru la betul semua dihujung jari ..nak makan klik je.. ^___^

    ReplyDelete
  3. sekarang ni interet dah macam keperluan dah.. hehehe

    ReplyDelete
  4. internet adalah satu medium yang sangat berkesan utk mempromosikan satu2 produk.. sebab sekarang ni orang banyak menghabiskan masa depan laptop utk mencari pelbagai maklumat.

    ReplyDelete
  5. Karipap frozen ke yg dh masak? Hehe. Belanja la jika ada yg sudi.

    ReplyDelete