language camp: sampai je TERKEZUT TENGOK MATA BENTUK BULAT! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, May 13, 2012

language camp: sampai je TERKEZUT TENGOK MATA BENTUK BULAT!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

OK,,, gambar yang aku bakal tunjuk kat korang ni maybe meloyakan,, and sapa-sapa yang mudah loya tu,, tak perlu la kot nak baca entry ni,, tapi aku harap semua baca,, haha,,, sampai je masuk pergi apartment guru,, then masuk dewan for opening ceremony,, sementara tunggu vip masuk,, kitorang prepared la apa yang patut,,, baiki kedudukan pasu,, tiup habuk,, letak air apa bagai,, jangan dilupa letak banner jugak,, aku pulak macam biasa dengan kamera aku la sebelum digenggam documentation committee,,, then aku tengok luar dewan tu ada few people berkumpul,, apalagi,, curiosity grew in me la,,

sepantas kilat aku keluar nak check it out,, and gambar ni la yang aku dapati daripada pencarian misteri aku,,,


seekor kucing yang aku rasa kena langgar kereta kat bahagian mata,,, mata terkeluar,, masya ALLAH,, aku salu je tengok kucing mati atas jalan,, tapi,, only few times je aku close up macam ni,, and nampak pulak bijik mata dia,, eh,, mata ni bulat ek,, mm,,, ye,, mata bulat sebab aku dah nampak,, hehe,,, aku sedey kot tengok kucing mati ni,, takkan la sesiapa je yang wat dia ni tak nampak,, kalau pun tak nampak takkan la tak rasa pape time benda ni jadi,, rasa macam bergegar ke hape,, ada jugak la orang yang tak berperikemanusiaan macam ni kan,, nauuzubillahi min zalik,, tak nak benda ni jadi kat aku,, mintak jauh la,, binatang kesayangan Nabi Muhammad SAW ni,, jangan buat main,,,,

yang irony or sangat berbezanya,, time nak balik tu,, aku dok la dalam dewan sengsorang,, bajet mengimbau kenangan 3 hari yang berlalu time language camp tu la,, aku pun ternampakla seekorang makhluk ni dok sedap landing and dok menggeliat,, haisy,,, aku pun pergi dekat dia,, bajet nak tegur la,, and nak pose sama-sama,, tapi dia boleh la tengok semacam je kat aku,, macam la aku nak tackle dye,,, buktinya


amboi,, kemain lagi pose dya,, tau2 je aku nak snap gambar,, hahaha,, maybe this is the reason my NABI MUHAMMAD SAW sayang sangat kat kucing,, sebab kucing bijak,, and pandai posing jugak,, peace.. :D

 Banner

No comments:

Post a Comment