myImart ni bersungguh benar ye,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, May 15, 2012

myImart ni bersungguh benar ye,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni aku rajin je membelek syarikat pengiklanan aku ni,,, and now i am checking out BLINIE,, korang yang belum join sila join sebelum terlambat,, disebabkan iklan kat BLINIE ni sikit je and quite kejap je dia punya tempoh,, so aku kena la salu check,, ti tertinggal rugi je,, kan3??? lama dah IKLAN UNICEF ni dok sorang-sorang je kat dashboard BLINIE,, kecian lak aku tengok,, tapi hari ni UNICEF dah dapat ramai kawan tau,, sume dari MYiMART,, kih3

pasal manicure,, ala,, untuk kuku jari tangan,, untuk laki pedicure la plak namanya,,, aku pun rasa nak try buat benda ni,, tak nak la kuku aku jadi macam kuku aaron aziz tu,,, hahaha... yang penting,,, 34% OFF!!!

benda atas belakang yang jarang didapati di dunia :D

yang kedua pulak pasal INI


Stay for 6D4N in Tokyo for less than RM3000! Inclusive of hotel accomodation & return air tickets 

seriously,,, aku nak sangat merantau ke luar negara,, and fuji will be one of my targets to visit,,, aku suka tengok hills covered with snow,,, it is so fantastic,,, and insya ALLAH kalau betul aku nak berderak (siar-siar) kat fuji ni,, aku akan berurusan DI SINI sebab less that RM3000 for 6 days,, who else nak bagi such cheap price????

40% Off 2D1N @ Best Comfort Residental Hotel.. woww!!! :D

YANG KETIGA ni favourite aku,, sebab dekat sangat ngan aku,, :D

Stay in the heart of Bangkok, Thailand for 2D1N at 40% off

yang ni pulak memang paling dekat la dengan tempat aku,,, siam je pun,,, ceh tu jah (dekat amat je)... kalau la aku tak de keje,, tak busy,, income dah stable,, takkan kulepaskan peluang,, duit boleh dicari,, tapi pengalaman jugak begitu,,,, takkan la nak tunggu dah bongkok tiga baru nak kenal dunia kot (nasihat untuk diri sendiri)

OPI Express Manicure. bersinar banar la kuku anda :D 

 
46% Off Genuine COACH Ashley Swingpack Free Men In Black 3 (3D) movie ticket 

yang ni pulak akan jadi pilihan untuk aku kalau aku nak jalan-jalan nanti,, genuine kot,, off plak 46%,, non hado la aku nak tolak kalau aku memang mampu,,,, and kalau aku dah ada income melimpah ruah nanti,, haha,, my hubby pulak tolong tambah,, adesss,,, tak menahan tul aku berimaginasi,, :P

so,, korang boleh la pikey3,,, and check them out kalau tak nak lepaskan peluang buat and dapat benda best dengan modal yang rendah,, peace no war :D
 Banner

3 comments:

  1. kalau RM3k skali ngan hotel memang murah giler la tu.rindu nak tengok fuji.memang lawa.bila tengok dekat,bertambah la lawa gunung fuji tu.hehehe...

    penuh emel dari MYiMART masuk inbox.aiyoo

    ReplyDelete
  2. semua ni memang terbaik.. tapi malas betul nak iklan kan.. hahaha

    ReplyDelete
  3. warh..ni wadah pengiklanan yang terbaru ye?

    ReplyDelete