permohonan maaf untuk artis di malaysia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, May 16, 2012

permohonan maaf untuk artis di malaysia

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

scheduled entry

kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

hye you all yang aku sayangi sebab sudi baca entry aku yang kadang-kadang berguna banyak-banyaknya ntah pape...  thank you sangat sudi tingkatkan pageview aku dah tidak membuat aku frust dan sedih bila click STATS kat DASHBOARD,, tq sangat-sangat buat mereka yang sudi mengomen,, banyak bebenau,, huhu,,,

benda atas belakang yang jarang didapati di dunia :D

hari ni aku nak mintak maaf besar-besaran kat artis malaysia, barat, timur, timur tengah, asia barat, dah seantero dunia,, aku ni manusia biasa je sebenarnya,, kadang-kadang je jadi luar biasa,,, tu pun luar biasa yang secoet je,, tak de la sangat luar biasa sangat amat,,, so,, aku pun suka gak baca majalah gosip artis ni,,, contoh yang aku suka baca:

  • artis ni dapat anugerah di london, paris new york
  • patung lilin artis tu di australia
  • artis ni buat persembahan memukau
  • artis ni bercerai dengan artis tu
  • artis ni kena raba
  • artis ni main kayu tiga
  • artis tu menang award 3 tahun berturut-turut
  • artis tu pakai tudung tapi nampak jambul
  • artis tuut berpakaian senonoh sikit je
  • artis tu dah tobat,, dah insaf,, dan pakai tudung alhamdulillah
  • artis ni sakit and bakal sihat
see?? positif pun aku baca,, tapi tula kan,, bila terselak yang part negatif tu,, lagi membuak hawa nafs
u serakah ni nak baca,,, huh,, iman lagi nipis dari kulit bawang lagi aku ni,,, bila nak berubah??? you ask anyone else because i dont know it myself. so,, korang lak bilanya nak berubah???

40% Off 2D1N @ Best Comfort Residental Hotel.. woww!!! :D

then bila aku baca,,, mulut pun mula berkata-kata,,, amboi,, tersembur la ayak liuk kalau dah start ngumpat pasal artis ni,, tambah-tambah kalau artis tu hot giler,, hot sampai kan,, dye dok kl aku yang dok klate ni dapat rasa kehotan dia tu,, perghhh!!! makin hebat pulak setan iblis yang direjam menghasut dan menambah perisa ketupat,, pastu mula la wat andaian,, hipotesis bersepadu dengan rakan-rakan,, oo,, yang ni takleh jadi contoh,, eh yang ni boleh,,, alamak yang ni tak baik betul,, huh,, yang tu seksi betul,, mesti ,,,,,,, kat masa depan,, mula la nak tilik nasib,,

AKTIVITI TILIK NASIB HARAM DALAM ISLAM TERMASUKLAH MEMBACA HOROSKOP,, ALLAHU a'lam.

OPI Express Manicure. bersinar banar la kuku anda :D

so,,, dengan hati yang aku harap-harap ikhlas,, mahu MEMINTA MAAF dekat semua artis yang pernah aku termengumpat kat dorang,, maafkan hamba ALLAH yang hina dina ni,, sesungguhnya kemaafanmu amat berharga buat diriku,,, and aku harap,,, kalau dah tau perbuatan kita tu tak berapa nak elok,, tolong la berubah terutama artis malaysia,, you should know that your fans tend to follow everything you do,, especially peminat korea,, peace no war :D

 Banner

5 comments:

  1. selamat haari guru. erkk.. tiba2 je kaan.hehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam muja.. Selamat Hari Bakal Guru untuk muja, hahahaha. Muja jaga diri, jaga kesihatan bek2 okep? :) love u..

    i'm so sorry.. quite busy lately..jadi, mana sempat, lana singgah.. :) maaf sekali lagi.. :)

    ReplyDelete
  3. Muja..urmm..lana tak sure pula pasal gugel+ tu, lana on, ok setakat ni..cuba muja refresh ke..he, maap kalau ini pun tak membantu.. :) kena bagi gugel+ rehat jap kot dulu,hehehe

    ReplyDelete
  4. biasalah tu..kadang2 bukan artis je kita mengumpat, orang2 disekeliling kita pun kita mengumpatkan jugak..even tak kenal pun.. hehe

    ReplyDelete