perubahan blin.gd,, sadis3.... :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, May 18, 2012

perubahan blin.gd,, sadis3.... :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
competition mudah. boleh g jepun. tak join rugi :D

dulu aku dengan bangganye boleh promote and boleh guna keyword '30 sen setiap klik' untuk promote BLINIE,, tapi sekarang tidak lagi,,,, bukti di bawah,,,

contoh ad yang dah bertukar earning kepada 20 sen,,, DI SINI,, sedey2,,, :'(

earniang BLINIE dah berkurang menjadi 20sen per click dah sekarang,, aku tak tau la sama ada benda ni berlainan untuk ads yang berlainan,, tapi memang dah banyak dah pun ads yang aku tengok jadi 20sen je,, sedey2,, BLINIE earning aku yang paling tinggi setakat ni compared to other services,, tapi nampak nya,, sob3,, dah tak menjadi dah,, uwaaaaaa.....

harap-harap BLINIE akan jadi bermurah hati balik akan datang sebab aku nak gak rasa cashout ni,, and nampak macam BLINIE will be the first one,, sob4

 Banner

4 comments:

  1. akak cuma tau psl nuff je..huhu

    ReplyDelete
  2. wah..macam2 dah ada sekarang ni kan..

    ReplyDelete
  3. saya pun tak pernah cash out dari mana2 iklan sebab malas nak iklan kan semua bende2 tu.. hahahha.. pemalas!

    ReplyDelete