Rahsia Rukun Sembahyang... :) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, May 03, 2012

Rahsia Rukun Sembahyang... :)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
kalau sayangkan ibu-ibu di dunia ini :D

best la sejak ada bband baru ni,, walaupun tak sehebat wifi kat umah nun jauh di sana,,, it can be considered okay compared to wifi ipgkkb blok e yang sudah berzaman rosak tanpa usaha untuk dibaiki,,,, frust tol,, boleh pula aku online fb time ni,, bagusla,, murah pun boleh tahan RM25 je sebulan tu pun suka ati aku je nak topup ke tak,, bagus3,,

time aku fbwalking tadi,, aku jumpa rahsia rukun sembahyang kat fan page ustaz don,,, pe lagi aku pun check it out,, aku nak tau gak apa faedahnya aku angkat takbir, ruku, sujud, duduk antara dua sujud and tahiyat tu,, korang pun sila-silakanlah check it out jugak k,, hilangkan curiosity korang,, hehe


picture source

just to show you love them

ps- yang budak lepasan spm dah tetapkan haluan ke? kalau belum boleh lawat DI SINI and cari idea,, :D
 Banner

No comments:

Post a Comment